fbpx

Iskusite Dubai sa Bvlgari Staycations

Savremena kolekcija doživljaja, dizajnirana za uživanje.

Lansiranje Bvlgari Staycations, savremene kolekcije doživljaja dizajniranih za pružanje užitka i zabave je prilika za regeneraciju i resetovanje.

Kao odgovor na skorašnje restrikcije i zabranu putovanja, stvoren je novi pojam – Staycation, kombinovanjem reči Stay i Vacation. Bvlgari Staycations je prilika da se prepustite dugo očekivanom opuštajućem odmoru i iskoristite prelepe sadržaje Bvlgari Hotels & Resorts i iskusite njihovu besprekornu uslugu.

Svako od raznovrsnih Bvlgari Staycations iskustava fokusira se na drugačiji aspekt života. Odražavajući novi način pristupa društvenim odnosima, svaki program nudi određeni stepen privatnosti i društvenog distanciranja, a istovremeno omogućava gostima da se opuste i ponovo otkriju omiljene hobije ili aktivnosti. B.Active program se fokusira na kondiciju i fitnes; B.Family iskustvo nudi zabavu i aktivnosti za decu, omogućavajući porodicama da se opuste i uživaju u zajedničkom vremenu; B.Private Staycation poziva goste da uživaju u hotelskom prostoru kao privatnoj kući, u potpunosti poštujući bezbednost gostiju i socijalnu distancu.

Bvlgari Staycations meni u Bvlgari Resort Dubai uključuje sledeća iskustva:

• B.FAMILY: boravak od 2 noćenja dizajniran imajući na umu potrebe roditelja i dece; iskustvo uključuje poseban letnji program u klubu Little Gems, dok roditelji uživaju u opuštanju u tišini Bvlgari Spa uz 90-minutni tretman za parove. Uveče će se porodica ponovo okupiti za specijalnu večeru i filmsko veče u privatnosti vile; dok će druge večeri deca imati svoju privatnu pidžama žurku, a roditelji će otkriti kulinarsko putovanje u restoranu Il Ristorante – Niko Romito sa posebnim set menijem od 3 jela. Ovaj boravak uključuje gore navedene aktivnosti zajedno sa dodatnim porodičnim ručkom u restoranu Bvlgari Yacht Club.

• B.PRIVATE: Jedinstveni boravak od 2 noćenja, uključujući različita iskustva u restoranima i wellness koji će se odvijati u privatnosti smeštaja. Da biste u potpunosti uživali u sadržajima, boravak će početi ranom prijavom u 12.00 popodne, nakon čega sledi jedan porodični ručak. Sledećeg dana, gosti su pozvani da treniraju sa stručnjakom WORKSHOP Performance-a, kreirajući personalizovanu 60-minutnu sesiju treninga zasnovanu na personalizovanim ciljevima fitnesa. Na zalasku sunca, miksolog rizorta će voditi privatni majstorski kurs i podeliti svoje najbolje čuvane tajne, nakon čega sledi specijalna večera sa roštilja. Ovaj boravak uključuje gore navedena iskustva zajedno sa jednim zdravim ručkom i jednim aperitivom.

• B.ACTIVE: Poseban dvodnevni program posvećen fitnesu i aktivnostima, koji obuhvata lični trening i posebno odabrane spa tretmane. Sa ranim prijavljivanjem u 12.00 popodne, gosti će prvog dana dobiti posebnu WORKSHOP procenu za definisanje sopstvenog programa obuke. Tokom boravka, gosti će učestvovati u dva 60-minutna treninga, gde će stručnjaci koristiti različite metode treninga kako bi poboljšali način na koji telo izgleda i oseća. Pored treninga, gosti će moći da dožive jedan 60-minutni čas joge i dva 60-minutna spa tretmana u Bvlgari Spa. Ovo je savršen način da se ponovo povežete sa telom i umom.

• B.BEAUTIFUL: Jednodnevni boravak koji uključuje poseban tročasovni Royal Lulur tretman za dvoje u Bvgari Spa, zajedno sa manikir i pedikir tretmanom u Y12 salonu. Za vrhunsko iskustvo, dame će biti tretirane luksuznim tretmanom maske za kosu, dok će muškarci doživeti tradicionalno italijansko brijanje i šišanje brade. Nakon opuštajućeg dana u Bvlgari Spa i Y12 salonu, gosti su pozvani da uživaju u italijanskoj večeri uz aperitiv u Il Baru, nakon čega sledi set menija od 3 jela u restoranu Il Ristorante – Niko Romito.

Naši dizajneri za luksuzna putovanja će vam pomoći da isplanirate svoju sledeću avanturu i doživite nezaboravna iskustva. Kontaktirajte nas već danas i mi ćemo kreirati jedinstven itinerer, skrojen po vašoj meri.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika