fbpx

Jadranska novogodišnja čarolija

Doček Nove godine u hotelu Alhambra.

Nema boljeg vremena i mesta da ispunite svoje novogodišnje snove od luksuznog odmora u hotelu Alhambra ove praznične sezone. Predstavljajući svoje svečano veče „Magical Season“, hotel Alhambra postavlja svoj crveni tepih sa blistavim prazničnim programom sa svim ritmom i sjajem kako bi poželeo dobrodošlicu gostima i pozvao ih da uživaju, proslave i uđu u novu godinu u velikom stilu.

15660 Hulszal 105030305 Alhambra Orig

Uživajte u opuštenom popodnevu 31. decembra u finim čajevima i slatkim poslasticama u udobnoj biblioteci pre velike zabave. Ili ako ste više za adrenalinsko uzbuđenje, prihvatite lokalnu prazničnu tradiciju i zaronite u vode zaliva Čikat. Novogodišnja gala večera sa temom „Dijamanti i biseri“ u restoranu Alfred Keller sa Mišelinovom zvezdicom je zadivljujuća ekstravagancija u punom sjaju. Glavni kuvar Michael Gollenz poslužiće gozbu senzacionalnih gastronomskih užitaka, uparenih sa vrhunskim vinom kako bi sa stilom dočekali novu godinu, dok spektakularni vatromet počinje nad zalivom Čikat.

15657 Hulszal 71582790 Luxury Suite 3 Orig

Sledeće jutro će sadržati umirujući branč za oporavak sa džinom i tonikom i slatkim delikatesima, uključujući i ostrige koje će se pripremati uživo.

20357 Alfredkellermenu2 1 Orig

Za praznično spa uživanje, Alhambra Spa nudi bogata wellness iskustva koja će vam pomoći da izgledate i osećate se najbolje. Takođe, možete uživati u nekoj od terapija koje su dostupne isključivo za goste Alhambre samo za ovu priliku.

15656 Hulszal 70918840 Alhambra Spa Orig

Dozvolite nam da vaše putovanje iz snova pretvorimo u stvarnost. Kontaktirajte nas i mi ćemo dizajnirati individualno putovanje skrojeno po vašim željama.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika