fbpx

Put oko sveta sa Four Seasons Private Jet-om

Ukrcajte se i doživite jedinstvenu avanturu sa posebno dizajniranim Four Seasons privatnim avionom.

Kako želja za personalizovanim, jedinstvenim iskustvima nastavlja da raste, Four Seasons je najavio prvi set itinerera za 2024. za Four Seasons Private Jet Experience.
Napravljen da stvori izuzetna iskustva povezujući mnoge destinacije sa novim, potpuno prilagođenim Four Seasons privatnim avionom, nije iznenađenje da su mnogi zainteresovani za ova hrabra i nova putovanja širom sveta.
Ključni razlog zbog kojeg Four Seasons Private Jet Experience i dalje privlači putnike je taj što svaki itinerer omogućava širok spektar prilagođavanja kako bi se zadovoljile potrebe i želje pojedinačnih putnika, a takođe nudi i nekoliko iznenađenja tokom vašeg putovanja.

16729 Shutterstock 356514329 Orig

Kao i uvek, smeštaj je u Four Seasons hotelima i rizortima. Na udaljenijim lokacijama gosti će boraviti u luksuznom smeštaju koji odabere Four Seasons tim.

Sa još mnogo itinerera u pripremi, prva polovina kalendara za 2024. je sada dostupna za rezervacije, uključujući:

African Wonders, 28. decembar 2023 – 9. januar 2024

Atina – Piramide – Serengeti – Mauricijus – Ruanda – Viktorijini vodopadi – Johanesburg

Popularan među porodicama, parovima i individualnim putnicima, ovaj itinerar je i edukativan i izaziva strahopoštovanje jer gosti posećuju drevna čuda, pejzaže koji oduzimaju dah i još mnogo toga.

19947 Tribalmasaihandwithcolorfullbraceletcloseupzanzibartanzaniaafrica 1 1 Orig

NEW Asia Unveiled, 11 – 26 januar 2024.

Tokio – Bali – Maldivi – Hoi An – Butan – Angkor Vat – Bangkok

Four Seasons je kreirao novo, kraće putovanje od 16 dana, koje se odvija isključivo u Aziji. Idealno za putnike koji žele da obiđu sve u ograničenom vremenu, ovo putovanje će ponuditi razna kulturna i kulinarska iskustva, sa dovoljno vremena za opuštanje, kako bi putnici bili osveženi i inspirisani na kraju svog putovanja. Opcije uključuju splavarenje kroz klisure na Baliju, privatni čas samuraja u Tokiju, safari sa kornjačama na Maldivima, noćni izlazak sa vodičem uz degustaciju čuvene vijetnamske brze hrane ili biciklistički obilazak ostrva Cam Kim, pešačenje do Butanskog Tiger’s Nest manastira, jednodnevni izlet privatnim avionom za istraživanje manje poznatih aspekata Angkor Vata i privatno klong krstarenje kroz Bangkok.

19974 Pexelsjessloiterton4602279 1 Orig

Timeless Encounters, 23. mart – 15. april 2024

Oahu – Bora Bora – Sidnej – Bali – Chiang Mai ili Chiang Rai – Taj Mahal – Dubai – Prag – London

Višegodišnji favorit putnika Four Seasons-a, ovaj 24-dnevni itinerer nudi širok spektar iskustava na različitim destinacijama, od privatnog obilaska luke Sidnej jahtom do posebnog jednodnevnog izleta do neverovatnog Tadž Mahala i koktela na zalasku sunca na 122. spratu Burdž Kalife.

19952 Spencerimbrockhjcfmgjhx4uunsplash Orig

World of Adventures, 17. april – 10. maj 2024

Sijetl – Kjoto – Bali – Sejšeli – Ruanda – Marakeš – Bogota – Galapagoska ostrva – Fort Loderdejl

Jedan od originalnih Four Seasons Private Jet Experiences, ovaj itinerar vodi goste na udaljena ostrva, uključujući Sejšele i Galapagos, a takođe prikazuje dinamične gradove kao što su Kjoto, Marakeš i Bogota, i završava se na upravo otvorenom Four Seasons-u u Fort Loderdejlu.

19565 Pexelsaleksandarpasaric325185 1 Orig

Ostatak Four Seasons Private Jet Experience kalendara za 2024. biće objavljen u narednim mesecima, a predviđa se da će uključiti nove datume za nekoliko popularnih destinacija, i veoma posebno, potpuno novo putovanje oko sveta.

Mi smo inspirisani da dizajniramo jedinstvene i nezaboravne trenutke za vas.
Da li ste vi inspirisani da krenete u ovu avanturu? Kontaktirajte nas.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika