U potrazi za avanturom: Nezaboravna putovanja kroz jedinstvene predele

Dva nezaboravna itinerera „Four Seasons Drive Experience“ za 2023.

Nakon uspeha Four Seasons Drive Experience kroz Toskanu, Four Seasons je najavio dva nova itinerera za 2023. koji će prikazati najbolje od evropskih Alpa i jednu od prestonica hrane i vina Severne Amerike, dolinu Napa.

20421 Fsh 3804 Aspect16x9 1 Orig

Čekaju vas pogledi koji oduzimaju dah, neverovatna kulinarska i kulturna ponuda, zajedno sa boravkom u Four Seasons hotelima u Ženevi, Meževu i dolini Napa. Tokom vožnje u luksuznom automobilu, možete se radovati jedinstvenim iskustvima u restoranima, prilagođenim rutama i pristupu lokalnim i jedinstvenim kulturnim ponudama, koje vam omogućavaju otkrivanje svake destinacije iz nove perspektive.

Four Seasons Drive Experience: U srcu Alpa od 12. do 18. juna

Jednonedeljni itinerer počeće u Four Seasons Hotel des Bergues Geneva, koji će služiti kao baza narednih nekoliko dana, sa očaravajućim pogledom na Ženevsko jezero i kultnom pozadinom snežnih Alpa. Večera dobrodošlice pružiće savršeno okruženje za upoznavanje sa saputnicima. Dok ste u Ženevi, posetićete selo Gruyère – koje se smatra jednim od najlepših sela u regionu i dom poznatog švajcarskog sira. Nakon toga, krenućete u panoramsku turneju kroz Lavaux, predeo pod zaštitom UNESCO-a, do Vineyard Terraces – predeo dužine 29 milja sa upečatljivim terasama na padinama, odakle ćete krenuti u obilazak istorijskih vinogradskih imanja koja datiraju iz srednjeg veka.

20420 Fsh 3803 Aspect16x9 1 Orig

U danima koji slede, putnici će putovati ka konačnom odredištu Megève, zaustavljajući se na putu da saznaju o bezvremenskoj umetnosti izrade satova – od dizajna i razvoja prototipa do mašinske obrade. Popodne će uključivati adrenalinsku vožnju koja prolazi kroz Chateau d’Avully, poznat po visokim kulama i kultnoj arhitekturi, pre nego što stignete u Four Seasons Hotel Megeve.

20419 Fsh 3797 Aspect4x5 1 Orig

Program u Megève-u uključuje uzbudljivo putovanje u alpski grad Annecy koji se vijuga kroz mitske Aravisove puteve i prelazi planine koje prodiru u nebo; poseta masivu Mont Blanc – planinskom lancu koji izaziva strahopoštovanje sa zadivljujućim pogledom od 360 stepeni na francuske, švajcarske i italijanske Alpe; zatim krećete ka planinskom prevoju Grand Saint Bernard koji povezuje Italiju i Švajcarsku i završavate svoje putovanje nazad u Megève-u.

Four Seasons Drive Experience Through Napa Valley, 29. oktobar – 4. novembar

Ovaj itinerar za ljubitelje hrane i vina usredsređen je na najbolje vinarije i kulinarska iskustva koja obećavaju da će vas okrepiti i inspirisati. U jednoj od najboljih prestonica hrane i vina Severne Amerike, stići ćete u Four Seasons Resort and Residences Napa Valley, vaš dom za narednih sedam dana.

20104 Frontviewfreshgrapeswineglassdarktablefreespace Orig

Putovanje će započeti proslavom inovativne gastronomije – večerom dobrodošlice u vinariji Barn, objektu sa arhitektonskim dizajnom koji otelotvoruje bogato poljoprivredno nasleđe Nape, uokvireno živopisnim šumama i neometanim pogledom na planine. Sledeći dan će početi slikovitom vožnjom do zaliva Tomales, nakon čega sledi gurmanski ručak sa pogledom na zaliv. Uveče, gosti će uživati u raskošnoj večeri, upotpunjenoj specijalnim vinima iz regiona.

20422 Depositphotos 49722653 L2015 1 1 1 Orig

Naredni dani će biti posvećeni otkrivanju jedinstvenih ukusa i mirisa, obilazeći čuvene vinarije Nape koje su dostupne samo gostima Four Seasons Drive Experience-a, uključujući Opus One Winery, nastalu iz saradnje između dve najcenjenije ličnosti u proizvodnji vina: Barona Philippe de Rothschild-a iz Chateau Mouton Rothschild i Robert Mondavi-ja.

Poslednjih dana itinerera, gosti će krenuti u obilazak privatnim trajektom oko zaliva San Francisko i završiti sedmodnevno iskustvo u oblacima, vožnjom balonom sa koga se pruža panoramski pogled na vinograde i valovite planine.

Mi smo inspirisani da dizajniramo jedinstvene i nezaboravne trenutke za vas.
Da li ste vi inspirisani da krenete u ovu avanturu? Kontaktirajte nas.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika