Vaša karta za svemir

Da li ste spremni da postanete astronaut?

Prva svetska svemirska linija Virgin Galactic nudi vam priliku koja se pruža jednom u životu. Da ispunite san iz detinjstva i postanete astronaut. Da svedočite lepoti univerzuma i Zemlje, okružene zvezdama. Avantura kao ni jedna druga, koja će vam sigurno promeniti život.

Vasa Karta Za Svemir 1

Rezervacije za letove u svemir Virgin Galactic-a takođe omogućavaju pristup zajednici budućih astronauta – dizajnirane da donesu inspiraciju, uzbuđenje i avanturu od trenutka kupovine karte do svemirskog leta i dalje. Članovi će uživati u neprocenjivim iskustvima, događajima, putovanjima i aktivnostima vezane za svemir dok čekaju svoj let.

Vasa Karta Za Svemir 2

Sam let se lansira iz svemirske luke America u Novom Meksiku. Dok traju pripreme za svemirski let, budući astronauti će boraviti sa svojim gostima nekoliko dana u smeštaju. Gosti će uživati u jedinstvenim aktivnostima i sadržajima tokom programa obuke za let u svemir.

Vasa Karta Za Svemir 3

Tokom svemirskog leta, putnici će iskusiti 90-minutno putovanje, uključujući lansiranje u vazduh i Mach-3 ubrzanje u svemir. Uživaćete u nekoliko minuta bestežinskog stanja i prelepom pogledu na Zemlju sa 17 prozora svemirskog broda. Po povratku, imaćete priliku da sumirate utiske ovog jedinstvenog putovanja, koje će vam zasigurno promeniti život i pogled na svet.

Vasa Karta Za Svemir 4

Ser Richard Branson, koji je prošle godine leteo u svemir, rekao je: „Sanjao sam o ovom trenutku još od detinjstva, ali ništa me nije moglo pripremiti za pogled na Zemlju iz svemira. Mi smo začetnici novog svemirskog doba. Kao osnivač Virgin-a, bila mi je čast da testiram neverovatno iskustvo kao deo ove izvanredne ekipe stručnjaka za misije, a sada i astronauta. Jedva čekam da podelim ovo iskustvo sa budućim astronautima širom sveta. Toliko dugo smo se u čudu osvrtali na svemirske pionire. Sada, želim da astronauti sutrašnjice gledaju napred i ostvare svoje snove.”

Ako ste spremni da postanete astronaut ili vam je potrebno više informacija o ovoj avanturi, kontaktirajte našeg savetnika za putovanja OVDE.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika