fbpx

Vožnja kroz Alpe

Mandarin Oriental povezuje Italiju i Švajcarsku nudeći slikovito putovanje.

Mandarin Oriental je lansirao primamljiv paket aranžman koji kombinuje moderan boravak u Milanu sa opuštajućim odmorom na očaravajućem jezeru Lucern. Dostupan do 31. marta 2023., paket Driving Through the Alps uključuje izuzetna gastronomska iskustva, opuštajuće trenutke u spa centru i dodatne pogodnosti za uživanje.

19548 Mand Or Orig

Italijanska prestonica mode i dizajna Milano je živahan kosmopolitski grad, dom ekskluzivnih butika i dizajnerskih salona. Zauzimajući četiri elitne zgrade iz 18. veka, Mandarin Oriental Milano leži na raskrsnici gradskih modnih, poslovnih i kulturnih četvrti, na korak od glavnih gradskih znamenitosti i svetski poznatih umetničkih galerija, muzeja i opere La Scala. Nudeći ekskluzivne mogućnosti za ručavanje, od kuhinje sa Michelin zvezdicama do miksologije svetske klase, hotel takođe ima vrhunski spa centar.

10047 Milansuitepresidentialbedroom Orig

Zahvaljujući svojoj blizini prelepe Švajcarske, Milano je idealna polazna tačka za putovanje do slikovitog i očaravajućeg Lucerna. Gosti putuju slikovitom trosatnom vožnjom kroz Alpe i stižu do zadivljujućih obala jezera gde, poput velike dame, stoji Mandarin Oriental Palace Luzern. Sa svojom kultnom Belle Epoque arhitekturom, veličanstvenim pogledom i ukusnim gastronomskim užicima, ova luksuzna palata je savršeno mesto za otkrivanje šarmantnih ulica Starog grada i uživanje u širokom izboru aktivnosti na otvorenom.

20403 Leonardo271200151761234466276 1 1 Orig

Paket Driving Through the Alps uključuje:
u hotelu Mandarin Oriental Milano:
• ukusna večera od tri jela za dvoje u živopisnoj bašti Mandarin
• američki doručak za dvoje u okruženju bašte Mandarin
• Kredit od 50 evra po osobi za korišćenje spa centra, gde stručni terapeuti predlažu i prilagođavaju tretmane individualnim potrebama gostiju
10042 Milanluxuryspapool01 Orig

u hotelu Mandarin Oriental Palace Luzern:
• srdačan doček uz čašu šampanjca po dolasku
• doručak na bazi švedskog stola za dva gosta, koji se služi u udobnom MOzern Bar & Brasserie, sa pogledom na svetlucavo jezero Lucern
• Kredit od 100 CHF za uživanje u mirisnoj azijskoj kuhinji, prepoznatljivom popodnevnom čaju i inspirativnim koktelima
• tretman lica Bellefontaine Instant Glow ili Energized Massage za dve osobe

Dozvolite nam da vam pomognemo da istražite jedinstvena mesta, najluksuznije hotele, vile i jahte na svetu i stvorimo za vas nezaboravna iskustva i sećanja. Kontaktirajte nas.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika