fbpx

Najbolje SPA iskustvo na Sejšelima

Spa putovanje u hotelu Four Seasons Seychelles će vas odvesti u drugu dimenziju.

Sa prostorom za opuštanje koji gleda na slikoviti zaliv Petite Anse, spa centar na vrhu brda u hotelu Four Seasons Resort Seychelles uliva osećaj mira i spokoja. Višednevna Spa putovanja su dizajnirana da odgovore na specifične potrebe modernog putnika. Od lokalnih inspiracija, okeanskog povetarca ili duhovnog putovanja, do tretmana lepote ili romantičnog bekstva za dvoje, ova spa putovanja su holističko utočište za vrhunsko opuštanje. Svaki program se može dodatno prilagoditi kako bi zadovoljio individualne potrebe i tretmane.

Smešten visoko iznad plaže, privatni spa paviljon sa divnim pogledom na Petite Anse i blagim povetarcem pruža vrhunsko opuštanje. Spa centar Four Seasons Resort Seychelles ima pet pojedinačnih spa paviljona i dizajniran je za uživanje i privatnost. Paviljon za jogu od 54 kvadratna metra je povezan sa ulazom u spa centar.

Jedna od najboljih i najvažnijih tretmana u Four Seasons spa centru je Starlight masaža, koja se primjenjuje na krovu nakon zalaska sunca. Jedan od naših omiljenih i prepoznatljivih spa rituala je Coco De Mer.

Odajući počast mnogim pričama o ljubavi koje je Coco de Mer inspirisao kroz vekove, ovaj raskošni ritual vas podstiče da volite sebe. Počinje okrepljujućom marakujom i Coco de Mer pilingom za telo, a zatim hranljivim omotačem za telo od palmi i kavijara. Sledi opuštajuća cvetna kupka sa cimetom, medom i kokosovim mlekom, upotpunjena prekrasnim pogledom na zaliv i osvežavajućim napitkom od kokonile, a zatim masaža bogatim Coco de Mer šlagom za masažu. Tretman se završava poslednjim nanošenjem marakuje i losiona za telo Coco de Mer, ostavljajući kožu blistavom i mekom.

Jednom kada odlučite koje je spa putovanje po vašoj meri, proširite svoje iskustvo istraživanjem ove privlačne lokacije. Prirodno okruženje u Four Seasons Resort Seychelles je savršeno je za letnje avanture. Meki beli pesak i nijanse azurne, zelene i tamnoplave odvešće vas u drugu dimenziju, gde su mir i opuštanje glavne teme vaše priče o Sejšelima.

Dozvolite nam da vaše putovanje iz snova pretvorimo u stvarnost. Kontaktirajte nas i mi ćemo dizajnirati individualno putovanje skrojeno po vašim željama.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika