Novo iskustvo privatne večere Omakase

Nobu Singapore u hotelu Four Seasons otkriva nova kulinarska iskustva.

 

Smešten u hotelu Four Seasons Singapore, priznati Nobu Singapore nastavlja svoju kulinarsku tradiciju najnovijim i uzbudljivim setom menija – Teppanyaki Omakase Menu i Chef’s Table Omakase Menu. Dizajnirani da ponude divne „trenutke iznenađenja“, gosti mogu da se raduju intimnim gastronomskim putovanjima koja nose prepoznatljive japanske tehnike i peruanske uticaje, gde su najbolji proizvodi sezone predstavljeni kroz jednostavnost i preciznost.

Omakase

Teppanyaki Omakase

Sa stalno promenljivim sezonskim sastojcima, meni Teppanyaki Omakase od osam jela donosi inventivne ukuse podeljene u dve poluprivatne teppanyaki prostorije. Uživajte u divnom predjelu koje se ističe najsvežijim ulovom dana, a napravili su ga iskusni suši majstori u Sushi baru na čelu sa Tim Otomo-m. Zatim slede četiri sezonske ponude morskih plodova.

Uživajte u kulinarskoj umetnosti koja se razvija pred vašim očima, dok se jelo sprema po želji gostiju. Završite sa kreativnim slatkim dezertima poslastičara Jackie Teo-a i upotpunite ovo iskustvo.

Omakase 1

Chef’s Table Omakase

Uživajte u privatnoj trpezi uz Chef’s Table Omakase, koji sadrži meni od 11 jela: četiri hladna jela, dva topla jela od morskih plodova, vrhunsko glavno jelo i delikatno izbalansirana supa.

Omakase 2

Kuvar Hideki Maeda predvodi kulinarsku brigadu za Chef’s Table u majstorskom prikazu kulinarskog umeća, omogućavajući gostima jedinstven pogled na pripremljena i servirana jela.

Kao savršeno finale, uživajte u dve porcije deserta glavnog poslastičara Jackie Teo-a.

Naši eksperti za luksuzna putovanja će vam pomoći da isplanirate svoju sledeću avanturu i doživite nezaboravna iskustva. Kontaktirajte nas već danas i mi ćemo kreirati jedinstven itinerer za vas.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika