fbpx
Pošaljite upit

Plutajuća gozba – Restoran Iris u Norveškoj

Jedinstvena kulinarska avantura u srcu Fjordova.

Ukrcajte se na kulinarsku avanturu u očaravajućim pejzažima Norveške. Zamislite ovo: restoran koji kao da lebdi na vodama fjordova, nudeći panoramski spektakl veličanstvenih planina i glacijalnih čuda. Dobrodošli u jedinstveno carstvo restorana Iris, kulinarsko remek-delo koje je redefinisalo umetnost gastronomije.

20607 361942212 3603473886606553 6160063011391753523 N 1 Orig

Nakon plovidbe iz šarmantnog grada Rosendala koja vas vodi kroz srce lepote prirode i zaustavlja se na eteričnom ostrvu Snilstveitøy, očekuje vas prava čarolija u obliku futurističke strukture nalik NLO-u, po imenu Salmon Eye.

20605 Dji 0052 1 Orig

Ovo arhitektonsko čudo, ukrašeno očaravajućim nizom od 9.000 čeličnih ploča, graciozno lebdi usred Hardangerfjorden-a, pravi spektakl u oblasti dizajna. U ovoj oblasti održivost zauzima centralno mesto – sama srž iskustva Iris-a je ukorenjena u promovisanju proizvodnje morske hrane koja je pogodna za planetu. Dizajniran od strane vizionarskih umova u Kvorning Design-u, Salmon Eye je svedočanstvo harmonije između arhitekture i prirode.

20608 359225374 1440469826686618 5786114812717937553 N 1 Orig

Dok ulazite u restoran Iris, pripremite se da budete očarani „multisenzornim podvodnim iskustvom“. A kada se konačno smestite u trpezariju, bićete očarani pozadinom fjordova i planina koja oduzima dah – okruženjem koje oživljava vaše gastronomsko putovanje. Pripremite se za epsku gozbu od 18 jela koja traje šest sati, kulinarsku simfoniju koja priča priču o globalnim sistemima ishrane i njihovim izazovima. Bogatstvo okeana ovde zauzima centralno mesto, a iskustvo počinje dirljivim kratkim filmom koji baca svetlo na pitanje bacanja hrane.

20606 362397256 1325419234990035 3777901083788602946 N 1 Orig

Ovo kulinarsko putovanje vodi talentovana Anika Madsen, zvezda u usponu u svetu kulinarstva koja potiče iz kopenhagenskog Fasangardena. Njeno kulinarsko putovanje, koje je počelo sa 17 godina, odvelo ju je kroz dinamičnu scenu kulinarstva u Kopenhagenu, kulminirajući njenom ulogom glavnog kuvara Iris-a. Sa slavnim iskustvom koje uključuje Roxie i Fasangarden, šef kuhinje Anika Madsen donosi svoj inovativni duh na sto, osiguravajući da svako jelo bude remek-delo.

20609 347442683 653268453280643 5055402517850844390 N 1 Orig

Dakle, ako ste spremni da prigrlite večeru koja prkosi gravitaciji u plutajućem utočištu gastronomskog užitka, restoran Iris u Salmon Eye-u u Norveškoj vas čeka. Spremite se da unapredite svoje čulo ukusa i upustite se u neobičnu kulinarsku odiseju.

Dozvolite nam da vam pomognemo da istražite jedinstvena mesta, najluksuznije hotele, vile i jahte na svetu i stvorimo za vas nezaboravna iskustva i sećanja. Kontaktirajte nas.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika