Mesta gde se susreću luksuz i umetnost

Priča o Marcel Wanders-u i kultnim hotelima.

U svetu hotelijerstva, gde se luksuz susreće sa umetnošću, ime Marcel Wanders ima veliko značenje. Ovaj vizionarski holandski dizajner utkao je magiju u neke od najpoznatijih hotela na svetu, neprimetno spajajući inovacije, eleganciju i jedinstvenost.

20679 5mw Paulbelaartcopyscaled Orig

Pridružite nam se na putovanju kroz ove izuzetne hotele, od kojih je svaki posebno remek delo.

1. Andaz Hotel Prinsengracht, Amsterdam

13499 Andaz Amsterdam Prinsengracht4 Orig

Smešten duž živopisnih kanala Amsterdama, hotel Andaz Prinsengracht je svedočanstvo bogatog nasleđa grada i moderne privlačnosti. Dizajn Marcel Wanders-a ovde obuhvata suštinu holandske kulture – od zidova od cigle koji odražavaju istorijski šarm do živopisnih lokalnih umetničkih dela koja krase zidove. Svaki detalj, od nameštaja po meri do panoramskog pogleda na kanal, je proslava umetničkog duha Amsterdama.

13501 Andaz Amsterdam Prinsengrachtprint Orig

2. Mondrian South Beach, Majami

20682 Mw Mondrian South Beach Vending1 Orig

Ulazak u Mondrian South Beach je sličan ulasku u nadrealni pejzaž iz snova. Dizajn Marcela Wandersa ovde je razigran i maštovit, sa velikim nameštajem i smelom paletom boja. Unutrašnjost hotela je vešta fuzija živahne energije Majamija i Wanders-ove avangardne kreativnosti, stvarajući atmosferu koja je istovremeno sofisticirana i zabavna.

20681 Mw Mondrian South Beach Poolarea1 Orig

3. Kameha Grand Zurich, Švajcarska

U srcu Ciriha, Kameha Grand je simfonija elegancije i ekstravagancije. Dodir Marcela Wandersa je očigledan u tematskim suite-ovima, od kojih je svaki remek delo dizajna. Od uglađene privlačnosti Poker Face Suite-a do glamuroznog ambijenta Diva Suite-a, gosti su obavijeni svetom luksuza i stila. Svaki kutak ovog hotela krase zamršeni detalji, koji odražavaju Wanders-ovu posvećenost stvaranju impresivnih iskustava.

20683 Mw Kameha Zurich Gentlemanssuite 2015 04 Orig

4. Mondrian Doha, Katar

20684 19 Mw Mondriandoha Walima 2017 002 1 Orig

Mondrian Doha stoji kao arhitektonsko čudo u srcu Katara. Dizajn Marcel Wanders-a odaje počast arapskom nasleđu, istovremeno prihvatajući savremenu estetiku. Enterijer je vizuelna gozba šara, tekstura i boja, stvarajući ambijent koji je raskošan i privlačan. Svaki element, od kitnjastih lustera do zamršeno dizajniranog nameštaja, priča priču o luksuzu i sofisticiranosti.

Mondrian Doha 25

Ali naše putovanje se ne završava sa ovim izuzetnim hotelima. Umetnički dodir Marcel Wanders-a proširio se na VIP centar na amsterdamskom aerodromu Šiphol. U ovom luksuznom salonu, možete uživati u jedinstvenom dizajnu i umetničkim elementima iz različitih holandskih epoha.

20686 Mw Vip Schipol 2020 007 Welcome Area 1 Orig

Od tradicionalnih šara i motiva iz 17. veka, do legendarnog savremenog dizajna, javni i privatni prostori VIP centra na amsterdamskom aerodromu Šiphol obavijaju posetioce holandskim ukusom i angažuju čula. Biznis prostor je opremljen vrhunskom tehnologijom, dok su prostori za odmor napravljeni da pomognu ljudima da se opuste i uživaju u neočekivanom dizajnu.

20687 Mw Vip Schipol 2021 Gallery The Green Room 01b1 1 Orig

U tapiseriji luksuznih hotela i ugostiteljskih objekata, kreacije Marcel Wanders-a ističu se kao živopisne niti, preplićući inovacije, kulturu i umetnički sjaj. Svaki hotel i VIP centar su jedinstvene priče koje čekaju da budu istražene, pozivajući putnike da krenu na putovanje uživanja i inspiracije. Dakle, ako tražite ne samo smeštaj već iskustvo koje prevazilazi uobičajeno, uronite u svet Marcel Wanders-a, gde je svaki boravak remek-delo, a svaka soba priča svoju zadivljujuću priču.

Dozvolite nam da vam pomognemo da istražite jedinstvena mesta, najluksuznije hotele, vile i jahte na svetu i stvorimo za vas nezaboravna iskustva i sećanja. Kontaktirajte nas.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika