fbpx

Partnerski program – Ratehawk

Wrm8r8tz4h9jip2q8uwjTravel house obezbeđuje svojim partnerima pristup RateHawk sistemu za brzo i jednostavno rezervisanje smeštaja širom sveta.

Kao jedna od najbrže rastućih platformi u B2B industriji putovanja, RateHawk je pouzdan partner za desetine hiljada turističkih agencija, turoperatora i korporativnih klijenata.

Sa pristupom više od 1,9 miliona hotela, apartmana i transfera, RateHawk vam omogućava da pronađete najbolje cene i raspoloživost smeštaja za vaše klijente. Intuitivni interfejs omogućava vam da brzo i lako pretražujete smeštaj prema svojim potrebama, pregledate fotografije, opise hotela, cene i raspoloživost, i da vršite rezervacije na jednom mestu.

Uz RateHawk, imate pristup 24/7 višejezičnoj podršci, što znači da uvek imate pomoć u svakom koraku vašeg poslovanja. Postanite deo velike mreže partnera i olakšajte svoje poslovanje!

Skye Studios Ndllfxtelru Unsplash

TRAVEL HOUSE POGODNOSTI I BENEFITI

 

• Snosimo turoperatorsku odgovornost za agencije posrednike, što znači manje briga za probleme koji se mogu pojaviti tokom putovanja vaših klijenata.

• Plaćanje se vrši u dinarima nama, što omogućava jednostavno i transparentno plaćanje.

• Snosimo troškove prenosa.

• Kao naš partner, možete očekivati potpunu podršku i obuku prilikom korišćenja platforme i pomoć u radu. Naša stručna podrška je uvek dostupna kako bismo vam pomogli u rešavanju bilo kakvih problema koji se mogu pojaviti tokom procesa rezervacije.

• Želimo posebno naglasiti da smo spremni da vam pružimo sve potrebne alate i resurse kako bismo vam pomogli u rastu vašeg poslovanja.

• Subagentska provizija iznosi 8%, a na raspolaganju su i specijalne provizije i benefiti za agente.

 

512x512bb

BOGAT IZBOR HOTELA

 

Izbor je na vama – odaberite opciju koja vam najviše odgovara iz ponude od preko 1,900,000 hotela, pansiona, hostela i apartmana iz RateHawk sistema po konkurentnim cenama.

Blog Rh 627х300 X2 Мобильное приложение

POUZDANA KORISNIČKA PODRŠKA

 

RateHawk je na raspolaganju 24 sata dnevno, pružajući podršku tokom procesa rezervacije, kao i u rešavanju svih eventualnih problema koje imate. Takođe, kvalitetan „back office“ omogućava vam pristup svim informacijama o rezervacijama, vaučerima i izveštajima u realnom vremenu, kako biste imali sve potrebne informacije na jednom mestu.

Ian Dooley 3nca3tbae5i Unsplash

BROJNE MOGUĆNOSTI

 

Zahvaljujući jedinstvenom sistemu sa intuitivnim korisničkim interfejsom, možete lako i brzo rezervisati hotele i druge turističke usluge po sjajnim cenama.

Jess Bailey Q10vitrvyum Unsplash

DVOSTRUKA PROVERA I SIGURNOST

 

Uživajte u sigurnosti koju pruža dvostruko proverena rezervacija. Svi detalji Vaše rezervacije se proveravaju ručno, a dodatno se proveravaju i sa hotelom direktno nekoliko dana pre putovanja.

Ratehawk Car Rental 1

PRAKTIČNA I FUNKCIONALNA WEB PLATFORMA

 

Pomoću samo jednog intuitivnog sistema mogu se brzo rezervisati hoteli, napraviti grupne ili individualne rezervacije.

Luxury Travel Experience

FIT REZERVACIJE

 

Ponekad postoje situacije kada klijentu treba pomoć da rezerviše nestandardni smeštaj sa nestandardnim uslovima. Za ove situacije postoji posebno odeljenje koje se bavi FIT rezervacijama. FIT odeljenje je vrlo bitno u složenim situacijama: kada je klijentu potreban personalizovani pristup a Vi treba da brzo i lako dođete do rešenja:
• kontaktiramo hotel;
• dogovaramo uslove smeštaja;
• pregovaramo kako bismo ostvarili najbolje moguće uslove za Vašeg klijenta;
• zaključujemo ugovor sa hotelom;

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika