fbpx
View From Hilltop Reserve

Tajland

Tajland, zemlja osunčanih osmeha, tropskih plaža i fascinantne kulture. Tajland je destinacija koja spaja luksuzni odmor sa egzotičnim avanturama, nudeći nezaboravno iskustvo za svačiji ukus.

 

Pored korisnih informacija koje slede, OVDE možete pogledati naš izbor najboljih hotela na Tajlandu.

 

16065 Sixsensesyaonoi 2 Orig 1 1920x960

Najbolje vreme za posetu:

Tajland uživa u raznovrsnim klimatskim uslovima, ali optimalno vreme za posetu je od novembra do aprila. Ovo je suva sezona sa toplim danima i prijatnim noćima, savršenim za istraživanje tropskih plaža, hramova i prirodnih lepota.

 

Osunčane plaže i luksuzni rizorti:

Tajland je poznat po svojim spektakularnim plažama, a destinacije poput Puketa, Krabija i Koh Samuija predstavljaju raj za ljubitelje sunca. Plaže poput Patong na Puketu i Railay u Krabiju nude kombinaciju belog peska, tirkiznog mora i stenovitih pejzaža. Luksuzni rizorti, sa svojim tajlandskim šarmom, pružaju opuštanje na najvišem nivou.

10121_w-koh-samui-2_orig-1.jpg

Tajlandska kultura i kuhinja:

Duboko ukorenjena kultura Tajlanda ogleda se u hramovima poput Wat Pho u Bangkoku i tradicionalnim plesovima. Prošetajte kroz tržnice prepune boja i mirisa, doživite festival plutanja lampiona Loi Krathong i osetite duh tajlandske gostoljubivosti.

 

Probajte raznoliku tajlandsku kuhinju – od začinjenih jela na ulici do elegantnih obroka u restoranima. Pad Thai, Som Tum, i Tom Yum supa samo su neki od specijaliteta koji će zadovoljiti vaše čulo ukusa.

12532 Double Pool Villa By Banyan Tree Phuket 16 Orig 1920x960

Među mnogobrojnim destinacijama koje oduzimaju dah, Puket i Krabi se izdvajaju kao biseri Andamanskog mora.

 

Puket: najveće tajlandsko ostrvo, privlači posetioce svojim luksuznim rizortima, šarenim tržnicama i živopisnim noćnim životom. Patong Beach je epicentar zabave, dok plaže poput Kata i Karon nude mirnije okoline za opuštanje. Posetite hramove Wat Chalong i Big Buddha, i istražite bogat noćni život Bangla ulice.

 

Krabi: smešten na kopnu, okružen stenovitim formacijama i tropskim šumama, pruža prirodnu lepotu i avanturističke mogućnosti. Posetite Railay Beach, često ocenjen kao jedna od najlepših plaža na svetu, i okušajte se u penjanju po stenama. Ostrvo Phi Phi, udaljeno vožnjom brodom, pruža netaknutu prirodu i kristalno čisto more.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika