fbpx

Fantazija u arapskom stilu

Osećajte se kao kralj u One&Only Royal Mirage hotelu.

Dubai je jedinstveno mesto, poznato po svojoj veličanstvenoj modernoj arhitekturi, ručno pravljenim čudima i užurbanom životu. Ali ako tražite mirno mesto gde ćete imati prilike da iskusite istinski luksuz, One&Only Royal Mirage je pravo mesto za vas.

10651 Royal Mirage Dubai 1 Orig

Sa kilometrima privatne obale i 20 hektara uređenih vrtova, fontana i vijugavih staza nalazi se ekskluzivni rizort u arapskom stilu. Deo rizorta Palace je veličanstven kompleks od 231 ekskluzivne sobe i suite-ova. Sve sobe gledaju na more i imaju sopstveni balkon ili terasu, a krase ih ukrasni lukovi, pločice od terakote i nameštaj izrađen po meri. Žive boje odražavaju toplinu Arapskog zaliva, dok nežni tonovi podsećaju na pustinjski pejzaž.

10649 Royal Mirage Dubai Dining 10 11 2015 2886ext Orig

Romantični Arabian Court je još jedan deo One&Only Royal Mirage rizorta i dom je magičnog suite-a Prince. Treći deo je čuveno Residence & Spa skrovište, gde se pored soba nalazi i otmeni Health & Beauty Institute, sa zadivljujućim hamamom i spa centrom. Svaki od ovih očaravajućih delova resota ima svoje jedinstvene sobe i suite-ove.

10650 Royal Mirage Dubai Dining Conference And Meetings Weddings 08 12 2015 5900ext Orig

Znamo da će biti teško napustiti očaravajuću udobnost vašeg kreveta i taj kraljevski ambijent vašeg suite-a, ali morate znati da rizort ima 8 restorana i brojne barove. Restorani služe gurmanska jela iz celog sveta, uključujući mediteransku, marokansku i indoevropsku kuhinju. Ne propustite pogled na Arapsko more u restoranu Eauzone i njihovu hranu inspirisanu Azijom.

664 Oorm7 Orig

Osim kilometarske privatne plaže, tu su i četiri bazena, tri teniska terena, teren za odbojku na pesku, teren za mini golf i Kids Only klub. Da, slažemo se da je to raj. To ćete shvatiti kada završite svoj lični spa tretman. Ovo jedinstveno holističko putovanje je dizajnirano da opusti, obnovi i uzdigne ceo um, telo i dušu. One&Only Royal Mirage je više od odredišta, to je kraljevsko iskustvo.

10648 Royal Mirage Dubai Dining 10 11 2015 0155ext Orig

Ako vam je potrebno više informacija, možete posetiti zvaničnu veb stranicu One&Only Royal Mirage ovde.

Dozvolite nam da vaše putovanje iz snova pretvorimo u stvarnost. Kontaktirajte nas i mi ćemo dizajnirati individualno putovanje skrojeno po vašim željama.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika