fbpx

Nova ikona Menhetna – Langham Place

Otkrijte metropolitanski stil koji odražava dinamičan i živahan duh Velike jabuke.

Langham je blistav luksuzni hotel u srcu Menhetna. Sa najboljim sadržajima, od spa centra do vrhunskog restorana i odličnog bara, to je adresa koja odiše glamurom i sofisticiranošću.

Smešten dva bloka od Empajer stejt bildinga, hotel se nalazi na kratkoj šetnji od Fashion District-a, Pete avenije, pozorišta na Brodveju, korporativnih kancelarija u Midtaunu i brojnih kulturnih institucija kao što je Muzej moderne umetnosti.

Kula od 60 spratova sa vrhom nalik kruni obuhvata 27 spratova hotela. 214 hotelskih soba ima enterijer sa umirujućim modernističkim principima sa puno bele i krem boje, čistih linija, kreveta Duxiana, posteljine Pratesi i mermernih kupatila sa restorativno snažnim kišnim tuševima. Od trenutka kada uđete u predvorje do trenutka kada izađete, obuhvaćeni ste spokojem i luksuzom.

Langham Suite, koji je jedan korak iznad standardnih soba, veći je od većine stanova na Menhetnu, sa potpuno opremljenom kuhinjom i velikim plakarima. Bez obzira na kategoriju soba, pogled iz njih predstavlja njihovu najveću prednost: pogled na horizont kroz velike staklene prozore, odakle Menhetn izgleda staro i novo, klasično i savremeno, prepun obećanja i mogućnosti koje privlače svakog.

Obroci u Measure Lounge-u obećavaju zabavna moderna evropska jela i poznatu američku hranu. Measure je brzo postao poznat među gradskom elitom, sa opuštenom atmosferom i odličnim koktelima.

Prefinjeni Ai Fiori, sa jednom Michelin zvezdicom, nudi meni inspirisan italijanskom i francuskom rivijerom i vikend džez branč sa širokim izborom menija.

Gostima je dostupan i Maserati Quattroporte kojim gosti mogu da se voze sa vozačem bilo gde po Menhetnu. Spa centar kombinuje Istok i Zapad (tretmani tradicionalne kineske medicine i peptidni tretmani lica za borbu protiv bora i oštećenja kože), a takođe nudi i turski hamam, grejani bazen za vitalnost i sobu za hlađenje.

Svakom gostu je dodeljen lični PA koji će vam pomoći da maksimalno iskoristite ovaj grad koji se stalno kreće, od rezervacija u najboljim i najpopularnijim restoranima do ulaznica za operu u Metu.

Hotel je visoko rangiran u gradskim umetničkim krugovima, ne samo zbog svoje savremene kolekcije, već i zbog svoje tesne veze sa Armory Show koji se održava svakog marta i predstavlja jedan od najprestižnijih svetskih sajmova moderne i savremene umetnosti, a Langham Place je omiljeni hotel događaja. Measure Lounge će nastaviti da bude domaćin zvanične uvodne zabave.

U doba u kojem je luksuz postao sve više povezan sa krajnje beskorisnim sitnicama kao što su mobilni telefoni sa dijamantima i egzotične kožne torbe, Langham Place pokazuje da neko negde još uvek shvata o čemu se radi.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika