fbpx

Najnoviji luksuzni hoteli u Evropi u 2023.

Glamurozno, moderno, tradicionalno… Evropa ima sve.

Evropa je odlučila da nas dočeka na naš omiljeni način: otvaranjem hotela. Svaki novi objekat na Starom kontinentu donosi nam nova otkrića, insajderski savet ili konačno otkrivanje skrivene lepote. Bilo da se radi o UNESCO lokaciji ili ostrvu na Jadranu, novi evropski hoteli nikada ne prestaju da iznenađuju. Predstavljamo nove hotele za 2023.

Hotel La Palma, Kapri

Dolce Vita obučena u magični dizajn Francis Sultane čeka vas na magičnom Kapriju. Prva nekretnina Oetker Collection u Italiji zauzimaće stari hotel La Palma koji je bio prvi hotel na ostrvu, otvoren 1822. Ekskluzivni hotel sa 50 soba i suite-ova nalazi se na samo nekoliko koraka od čuvene Piazzetta-e i sastojaće se od restorana i bara na krovu, sopstvenim klubom na plaži, novoizgrađenim spa centrom i buticima visoke mode. Otvaranje je zakazano za sezonu 2023.

One & Only Aesthesis

Smešten na 21 hektaru ekskluzivnog imanja na obali u južnoj Atini, One&Only Aesthesis je novi grčki dragulj. Ovde ćete otkriti prirodne termalne izvore jezera Vouliagmeni i beskrajne plaže u uvali, okružene drevnim mitološkim znamenitostima. Kolekcija soba, suite-ova i vila otelotvoriće bezvremenski glamur Egejskog mora i Chenot Spa. Otvaranje se očekuje u prvom kvartalu 2023.

COMO Le Montrachet

COMO donosi svoj savremeni duh u regiju Cote-d’Or, pružajući neuporediv pristup nekim od najpoznatijih Grand Cru vinograda. Paola Navone je zadužena da dopuni istorijsko zdanje iz 18. veka svojim savremenim detaljima. Novi luksuzni boutique hotel u srcu Burgundije, Le Montrachet, otvara se u proleće 2023.

Six Senses Rome

UNESCO postavka i Patricia Urquiola će raditi zajedno kako bi novi Six Senses Rome učinili nezaboravnim mestom. Smešten na Piazza di San Marcello, hotel će zauzimati palatu iz 18. veka Tomaso De Marchis-a. Prvi hotel Six Senses koji se otvara u Italiji uključuje 95 soba i suite-ova, spa centar, restoran, terasu za događaje, baštu i terasu na krovu sa pogledom od 360° na grad i spomenike. Otvaranje je zakazano za mart 2023.

Peninsula Istanbul

Duž obala zadivljujućeg Bosfora – tačke susreta Istoka i Zapada, u prelepom istorijskom gradu leži poluostrvo Istanbul. Unutar pešačke udaljenosti od mnogih najsjajnijih istorijskih znamenitosti Istanbula, hotel će nuditi bujne uređene vrtove, bazene i sobe sa savršenim pogledom. Ne propustite priliku da se prepustite drevnoj turskoj tradiciji hamam parnih kupatila sa pogledom na Bosfor. Otvaranje se očekuje početkom 2023.

Casa Cook Samos

Mitsko rodno mesto grčke boginje Here, Samos je za ljubitelje legendi i lepote. Idealna lokacija za opuštanje u luksuznom okruženju – Casa Cook Hotel. Smeštena u šumskom pejzažu ostrva, gledajući u beskrajne plaže severoistočnog Egejskog mora, Casa Cook Samos je otvorila svoja vrata u maju 2022.

Za više informacija, kontaktirajte naše savetnike za putovanja OVDE.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika