fbpx
18672_b1049d97bcf24f6080351843fcca164b_orig-1.jpg

Zanzibar

Zanzibar, tropski raj u Indijskom okeanu koji očarava svojom bogatom kulturom, prelepim plažama i egzotičnom prirodom. Ako sanjate o belom pesku, tirkiznom moru i šarenim začinima, Zanzibar je destinacija koja ispunjava sve ove želje.

 

Pored korisnih informacija koje slede, OVDE možete pogledati naš izbor najboljih hotela na Zanzibaru.

Ezgif 3 1d2ae1d724

Najbolje Vreme za Posetu:

Zanzibar uživa u prijatnoj klimi tokom cele godine. Međutim, da biste izbegli kišnu sezonu, preporučljivo je posetiti ga od juna do oktobra. Ovo suvo razdoblje donosi prijatne temperature i blagi vetar, pružajući savršene uslove za istraživanje ostrva i uživanje u plažama.

 

Raj na Pesku: 

Zanzibar se ponosi nekim od najlepših plaža na svetu. Nungwi, s belim peskom i kristalno čistim morem, pruža raj za ljubitelje sunca i ljubitelje vodenih sportova. Paje Beach privlači zaljubljenike u kajt-surfing svojim idealnim uslovima za ovaj sport. Jambiani Beach, s druge strane, nudi mirno okruženje sa tradicionalnim ribarskim selima duž obale.

Ezgif 3 B8d6028756

Osim prelepih plaža, Zanzibar nudi i bogatu istoriju i kulturu. Posetite Stone Town, UNESCO-vu svetsku baštinu, gde možete istražiti uske ulice, posetiti muzeje i osetiti duh prošlih vremena. Ne propustite priliku da probate lokalne specijalitete, uključujući začinjenu hranu, voće i čuveni koktel od džina.

 

Zanzibar je destinacija koja se urezuje u pamćenje – bilo da uživate na plažama, istražujete istorijske gradove ili jednostavno opuštate u tropskom raju. Pažljivim planiranjem i odabirom pravog aranžmana, vaše putovanje na ovo čarobno ostrvo može postati jedno od najnezaboravnijih iskustava u vašem životu. Pripremite se da osetite puls Zanzibara i uživate u svemu što ovaj raj na zemlji ima da ponudi.

 

Viza se dobija na aerodromu i košta 50 USD.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika