Adam&Eve - Adults Only Hotel

Adam&Eve sa svojom posebnom kategorijom i nagradama za dizajn pokazaće vam drugačije razumevanje usluge i odmora od onog na koji ste navikli. Usluga visokog nivoa i kreativni odmor vas očekuju u hotelu Adam&Eve u Beleku.

Adam&eve 5 Lokacija

Hotel je smešten sa sopstvenoj plaži, usred prirode i pored šume. Belek je udaljen oko 1 km, Međunarodni aerodrom Antalija oko 35 km, a centar Antalije oko 45 km.

Adam&eve 10 Smeštaj

Hotel nudi ukupno 476 soba u glavnoj zgradi i 68 vila. Sobe su podeljene u nekoliko kategorija: Deluxe sobe sa pogledom na dvorište i more, Honeymooner Design sobe, Ladies Design sobe, Romantic Couples Design sobe, i suite-ovi. Sve sobe su opremljene parnim kupatilom, mini barom, plazma TV-om, klima uređajem, đakuzijem i Wi-Fi internetom, sve Design sobe su široke tačno 64 m2.

4 (35) Usluga

Adam&Eve sa svojim superlativima ruši sve rekorde, i dočekuje vas sa najvećim salonom na svetu od 10.000 m2. Pijuckate svoje piće u baru zvanom Atrijum u bujici zabave i svetlosti, u najdužem baru na svetu sa dužinom od 96 metara. Atrijum je izuzetno mesto sa visokim plafonom od 22 metra, ukrašenim sa 4.980.000 malih ogledala od kojih je svako veličine samo 5×5 cm. Odabrani restorani azijske, turske i internacionalne kuhinje, nekoliko prodavnica kao i najduži bar na svetu nalaze se u Atrijumu. Na ovoj lokaciji u toku noći čeka vas veoma luksuzna i fantastična lokacija za žurke uz svetlosne efekte i pratnju poznatih DJ-eva. A kad god poželite da se rashladite, evo najdužeg bazena na svetu koji je dovoljno velik da ga uključite u olimpijske bazene.

 

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika