Delphin BE Grand Resort

Delphin BE Grand Resort sa 9 spratova, 4 zgrade i 837 soba je dizajniran da vam pruži najudobniji odmor. Rizort nudi različite sadržaje i ima od 19 liftova, 7 panoramskih liftova, 7 a la carte restorana i 6 teniskih terena.

General View (4) Lokacija

Ako ste u Delphin BE GRAND Resort-u; nalazite se u najluksuznijem, najvećem i najzabavnijem hotelu u gradu. Udaljenost do grada Antalije je 15 km, a do aerodroma 10 km. Raznolikost jedinstvenog geografskog položaja na kome se nalazi Delphin BE GRAND Resort, nudi vam nezaboravan odmor.

Be Suit (1) Smeštaj

Objekat raspolaže sa 837 soba od kojih možete izabrati sobu koja najviše odgovara vama i vašoj porodici. Svaki tip sobe je jedinstven na svoj način, a opcije su sledeće: Be Trendy Room, Be Large Room, Be Romantic Room, Be Deluxe Loft Room, Be Family Room, Be Suite, Be Royal.

Indoor Pool Usluga

U rizortu postoji 6 teniskih terena, stoni tenis, pikado, bilijar, kuglanje, akvabik. Fitnes centar Be Fit vam je takođe na raspolaganju i sastoji se od 1350 m2 teretane, 135 m2 pilates prostora, bodibilding sekcije i kardio sekcije. Za goste koji žele da se oslobode stresa, rizort nudi Kleopatrinu mlečnu kupku, đakuzi, raznovrsne masaže, piling sa „antistres“ aplikacijama, tursko kupatilo, saunu, parno kupatilo i kozmetički salon. U glavnom restoranu se služe doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Pored glavnog restorana, postoji još 7 a la carte restorana i 12 barova u kojima gosti mogu uživati.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika