Flora Garden Beach - Adults Only Hotel

Adults Only +16 – Couples Concept je kolekcija savremenih hotela samo za odrasle. Očekujte stvari kao što su privlačni bazeni, sofisticirani dekor, stilski restorani i istaknute lokacije, stvorene za uživanje u opuštenoj atmosferi.

Drone (1) Lokacija

Flora Garden Beach se nalazi u rejonu Kizilot okružen oazom prirodnih lepota i prostire se na oko 83.000 m2 površine prirodne mediteranske vegetacije i nalazi se na samoj obali. Hotel se nalazi na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži koja je odvojena od hotela samo obalnim putem. Približna udaljenost daljenost od aerodroma Antalija je 85 km, do grada Manavgat 17 km, do Antalije 90 km;, a do tržnog centra i drugih zabavnih sadržaja oko 5 km.

Flora Garden Superior Deluxe Seaview (1) Smeštaj

Arhitektonski dizajn boutique hotela i raznovrsnost usluge i smeštaja zadovoljava očekivanja svakog gosta u Flora Garden Beach hotelu. Hotel nudi različite tipove soba sa raznovrskim sadržajima, čak i vilu sa privatnim bazenom za one goste koji žele
potpunu privatnost i opuštanje. Na raspolaganju su bungalovi, Romantic sobe sa đakuzijem ili infinity bazenom, deluxe sobe i suite-ovi.

Anatolian A La Carte Restaurant (1) Usluga

Flora Garden Beach hotel nudi odličnu internacionalnu kuhinju koje možete probati u glavnom restoranu, snack restoranu i četiri A-la Carte restorana. Pored toga, gosti mogu da provedu dragocene trenutke uživajući u 8 odvojenih barova i prostorima za zabavu. U SPA centru su dostupni specijalni tretmani kao što su masaže sa Dalekog istoka začinjene zen filozofijom, Sultan tretmani, Holističke terapije, Advanture Shower, Steam Bad, kozmetički tretmani sa prirodnim proizvodima. Pored toga, možete uživati u iskustvu Dalekog istoka masažom u jednoj od prostorija na otvorenom ili u tradicionalnom turskom kupatilu i sauni. Sve usluge masaže i specijalnog pilinga su uz doplatu.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika