Narcia Resort Side

Narcia Resort je prava adresa za savršeno opuštanje, nudeći maksimalnu udobnost i mogućnosti za vaš idealni odmor.

B248556 Lokacija

Narcia Resort nalazi se u centru mesta Kumkoy/Side, koji je jedan od najpoznatijih turističkih centara Turske. U blizini hotela nalaze se tržni centri, restorani, barovi i noćni klubovi. Hotel je udaljen 5 km od Sidea, 8 km od Manavgata, oko 55 km od aerodroma Antalija i 65 km od centra Antalije. Udaljenost do međunarodnih golf mesta u Beleku je 40 minuta. Peščana plaža je udaljena 350 m od hotela.

B248194 Smeštaj

Narcia Resort se sastoji od 1 glavne zgrade, 1 Club zgrade i 2 depandansa, ukupno 4 objekta u hotelskom području. Hotel ima ukupno 351 sobu i 800 ležajeva. Standardne sobe su veličine oko 27 m2, sa modernim nameštajem i sadržajima. Porodične Club sobe su veličine oko 31 m2 i sastoje se od dve spavaće sobe.

B248315 Usluga

Pored glavnog restorana u kome se služi Ultra All Inclusive koncept, hotel ima još 2 a la carte restorana i 7 barova u kojima možete užavati u odličnoj hrani i piću. Hotel nudi razne varijante za odmor i zabavu, uključujući 5 bazena, akvapark sa toboganima, večernju zabavu, fitnes sobu, društvene igre, hamam, saunu i mini klub za decu.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

Savet eksperta

Besplatne usluge u hotelu:

Hamam, sauna, parno kupatilo, ležaljke i suncobrani na bazenu i plaži, stoni tenis, WiFi (u lobiju hotela) i Game Room.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika