Titanic Deluxe Lara

Okružen zelenim baštama, sa pogledom na kristalne vode Sredozemnog mora,  Titanic Deluxe Lara rizort u Antaliji nalazi se usred peščanih plaža Lare, na mediteranskoj obali Turske.

Titanic Beach Lara Beach 1 Lokacija

Okružen zelenim baštama, sa pogledom na kristalne vode Sredozemnog mora,  Titanic Deluxe Lara rizort u Antaliji nalazi se usred peščanih plaža Lare, na mediteranskoj obali Turske. Hotel se nalazi na pogodnoj lokaciji na samo 12 km od Međunarodnog aerodroma Antalije i 17 km od atrakcija centra Antalije.

Titanic Beach Lara Junior Suite 3 Smeštaj

U Titanic Deluxe Lara rizortu, svaka od soba i suite-ova ima obilje prirodnog svetla, udoban nameštaj i posteljinu i očaravajući privatni balkon tako da možete uživati u svežem mediteranskom povetarcu. Pored više tipova soba, na raspolaganju su vam i Duplex Suite, Junior Suite, Colonel Suite i Admiral Suite.

Titanic Beach Lara Indoor Pool 2 Usluga

Sa svojim vrhunskim sadržajima za aktivnosti na kopnu i na vodi, sportskim opcijama, spa centrom svetske klase, odličnom lokalnom i međunarodnom kuhinjom i uzbudljivom atmosferom dnevnih i noćnih zabava, Titanic Deluxe Lara u Antaliji nudi beskrajne mogućnosti za opuštanje, provod i rekreaciju.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

Savet eksperta

Hotel nudi privatne transfere helikopterom sa kapacitetom do 6 putnika.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika