Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Athens

Sa prekrasnim pogledom na čuveni Akropolj i Partenon, višestruko nagrađivani hotel Grande Bretagne nudi nenadmašiv osvrt na mitsku istoriju Atine.

1841_gb1_orig-1.jpg Lokacija

Hotel Grande Bretagne, istorijska znamenitost smeštena u samom srcu Atine, osnovan 1874. godine, nudi prekrasan pogled na čuveni Akropolj i Partenon.

1847_gb7_orig-1.jpg Smeštaj

Uređene sa pažnjom na svaki detalj, sobe i suite-ovi hotela Grande Bretagne kombinuju šarmantnu eleganciju starog sveta sa najsavremenijim sadržajima. Raskošne tkanine, originalna umetnička dela i vrhunska kolekcija restauriranih antikviteta iz Christie’s & Sotheby’s. Svaka hotelska soba takođe uključuje najnoviju modernu tehnologiju, kao što su plazma televizori sa ravnim ekranom i brzi pristup internetu. Poboljšajte svoje iskustvo sa personalizovanom uslugom batlera. Istražite niz ekskluzivnih suite-ova: Royal Suite i Presidential Suite, porodične sobe i još mnogo toga.

1844_gb4_orig-1.jpg Usluga

U srcu hotela Grande Bretagne, GB Spa oduševljava i najizbirljivije spa korisnike svojim svežim i inovativnim pristupom. Moderna hotelska teretana ima širok asortiman Life Fitness® opreme za trening – uključujući trake za trčanje, bicikle i mnoge druge sprave. Opustite se u mirnom ambijentu pored bazena ili okusite izuzetna jela u hotelu Grande Bretagne, koji mami nekim od najneobičnijih i najukusnijih gastronomskih specijaliteta u Atini.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika