Vila Smaragda

Smeštena na velikoj parceli okruženoj divnim vrtovima i beskonačnim plavetnilom mora, ova vila je oličenje elegantnosti sa velikim bazenom i direktnim pristupom izolovanoj šljunkovitoj uvali, kao i predivnoj javnoj peščanoj plaži.

3083_smaragda12_orig-1.jpg Lokacija

Ova luksuzna vila nalazi se na vrhu malog poluostrva na obali Atike, nudeći gostima neposrednu blizinu dešavanja u glavnom gradu, dok im pruža luksuz zadivljujućeg privatnog okruženja na obali mora. Šljunkovita plaža udaljena je samo jedan minut hoda. Aerodrom je udaljen 40 minuta vožnje, a najbliži grad je Atina 1 sat vožnje.

3078_smaragda7_orig-1.jpg Smeštaj

Uživajući u luksuzu bogatog prostora, imanje se sastoji od tri nezavisna objekta na dva različita nivoa. Glavna zgrada i dve odvojene, ali međusobno povezane Pool Cabanas, smeštene su na uzdignutoj obali mora, nudeći veoma modernu arhitekturu i stil. Vila je takođe dopunjena šarmantnom, udaljenom Beach House koja se nalazi pored peščane plaže.

3081_smaragda10_orig-1.jpg Usluga

Na otvorenom, imanje impresionira svojom raznolikošću prostora za odmor i opuštanje, od sanjive ljuljaške pored mora do prostranih pergola u senci, idealnih za zabavu većih grupa. Dnevna usluga sobarice, pomoć pri putovanju i konsijerž usluga su tu da vam olakšaju odmor.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika