Hotel Sacher Wien

Eduard Sacher je 1876. godine osnovao hotel Sacher u Beču. Ubrzo nakon svog stvaranja, Sacher je postao svetski poznato mesto okupljanja političara, umetnika i aristokratije i ta tradicija traje i dan danas.

18314_sacher-0812-0452_orig-1.jpg Lokacija

Hotel Sacher se nalazi u samom centru grada, u blizini pešačke šoping zone Kärntner Strasse, preko puta Opere i na samo nekoliko minuta hoda od Katedrale Svetog Stefana, carske palate Hofburg i elegantne Ringstrasse – ulice koja se može pohvaliti impresivnim nizom najvećih bečkih atrakcija, kao što su Burgtheatar i Gradska kuća.

18307_hotel-sacher-wien-deluxe-room-view-iii-hotel-sacher_orig-1.jpg Smeštaj

Svetski poznati francuski dizajner enterijera Pierre-Yves Rochon je sarađivao na dizajnu hotela. Oni su se pobrinuli da najlepši istorijski enterijeri i unutrašnji dekor – kao što su neverovatni originalni lusteri – budu zadržani. Istovremeno su dodali moderne nove funkcije za poboljšanje Sacher iskustva.

18313_restaurant-anna-sacher-2_orig-1.jpg Usluga

Ekskluzivni Sacher Spa se nalazi na 5. spratu hotela Sacher i nudi svet luksuza, blagostanja i opuštanja. Gurmanski restorani „Anna Sacher” i „Rote Bar” gostima nude regionalne specijalitete, kao i internacionalna jela. Hotel Sacher pruža savršeno okruženje za razne vrste događaja, bilo da se radi o velikom venčanju ili važnoj poslovnoj konferenciji.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika