Palais Hansen Kempinski Vienna

Bogata istorija se kombinuje sa savremenim dizajnom, arhitekturom i luksuznim stilom. Moderan i glamurozan, inovativan i vanvremenski i istovremeno opušten i nekonvencionalan - Palais Hansen je savršeno mesto za poslovne i rekreativne putnike i posetioce Beča. Uživajte u luksuzu i carskom stilu na samo nekoliko koraka od veoma poznatih gradskih znamenitosti kao što su Hofburg, Katedrala Svetog Stefana, Opera ili Albertina... Ekskluzivni šoping, u ulici Karntnerstrasse i Graben su na nekoliko koraka od hotela.

224_setheight800exteriorlang_orig-3.jpg Lokacija

Palais Hansen Kempinski Vienna se nalazi u istorijskom srcu metropole, pored Dunava, u blizini nekadašnje Bečke berze, Katedrale Svetog Stefana i drugih znamenitosti grada.

225_setheight800hansensuitebedroom_orig-1.jpg Smeštaj

Iako je 1873. projektovan kao hotel za Svetsku izložbu, prostrani apartmani nisu izgubili ništa od istorijskog bečkog šarma. Možete birati između Palais Suite – male palate među apartmanima i Ring Suite – apartmana sa pogledom na istoriju Beča, i mnogih drugih. Svaki apartman je jedinstven i uspešan spoj harmoničnog rasporeda prostorija, modernog dizajna i klasične elegancije.

226_setheight800henriloubar_orig-1.jpg Usluga

Pronađite svoju unutrašnju ravnotežu – Kempinski The Spa pruža savršenu priliku za odmor. Dođite i uživajte u raznim sočnim jelima koja spajaju austrijsku tradiciju sa savremenim načinom života. Pronađite plesne sale, gde se sa strašću i oduševljenjem slavi tradicija.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika