The Ritz-Carlton Vienna

Otkrijte Ritz-Carlton u Beču, istorijsku zgradu koja se sastoji od četiri nekadašnje palate iz 19. veka koje su zaštićeni spomenici kulture. Hotel sa 202 sobe nalazi se na Schubertring-u, najelegantnijem delu gradskog bulevara Vienna Ringstrasse i na korak od glavnih gradskih znamenitosti.

18326_vierzentrance50626310_orig-1.jpg Lokacija

Mnoge poznate bečke atrakcije nalaze se na nekoliko minuta hoda od ovog luksuznog hotela. Ulice Kohlmarkt i Graben, koje nude vrhunski šoping, svetski poznate muzeje i galerije, samo su neke od njih. Konsijerž hotela vam može pomoći u kreiranju itinerera za posetu atrakcijama Beča.

18327_vierzfoyer50626303_orig-1.jpg Smeštaj

Ritz-Carlton nudi 202 sobe, uključujući 43 raskošna suite-a. Sve sobe su elegantno nameštene, a neke od njih imaju balkone ili terase sa pogledom na krovove grada. Luksuzni smeštaj u samom centru Beča, direktno na čuvenom bulevaru Ring, idealan je izbor za poslovne ili rekreativne putnike. U kombinaciji sa besprekornom uslugom Ritz-Carlton osiguran je nezaboravan boravak svakom gostu koji odluči da poseti ovaj hotel.

18322_imperial-rose-ritual-treatment_orig-1.jpg Usluga

Gosti imaju besplatan pristup fitnes centru u bilo koje doba dana i noći. Za one koji vole mir i privatnost, prvi Guerlain Spa u Austriji u hotelu Ritz-Carlton Vienna je savršen izbor. Hotelski bazen je bez sumnje jedan od najistaknutijih zatvorenih bazena u Beču. Za sastanke, incentive, kongrese i događaje, hotel raspolaže sa ukupno 900 kvadratnih metara elegantnog konferencijskog prostora.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika