Steirereck

Uvršten u 50 najboljih restorana na svetu, kuvar i vlasnik restorana Steirereck, Heinz Reitbauer, konačno dobija zasluge i pažnju koju zaslužuje. Reitbauer-ova jela su inspirisana štajerskim korenima njegove porodice i otkrivaju retke sastojke.

3765_steirereck-11_orig-1.jpg Restoran

Jedinstven u svetu: dragulj Art nouveau arhitekture, u jednom od najlepših delova Beča, u blizini čuvene statue Johana Štrausa, u opuštenom, šik okruženju. Jela i njihovo poreklo su detaljno objašnjeni na malim karticama, koje čine lepu uspomenu na jedinstveno kulinarsko iskustvo.

3759_steirereck-4_orig-1.jpg Hrana

Oslanjajući se na proizvode lokalnih farmera, kao i sa svoje farme, glavni kuvar Heinz Reitbauer stvara najfinija jela savremene austrijske kuhinje. Takođe, Meierei Milk Bar nudi 120 sorti sira iz 13 različitih zemalja, kao i tradicionalna austrijska peciva.

3762_steirereck-7_orig-1.jpg Kuvar

Odrastanje u restoranu svojih roditelja, Steirereck, možda je dalo prednost austrijskom kuvaru Heinz Reitbauer-u. Ali otkako im se pridružio kao partner 1996. godine, pozicionirao se kao kulinarska sila. Šef kuhinje Heinz Reitbauer je stekao reputaciju inovativnih kreacija lokalne hrane tako što je ponovo otkrio retko lokalno povrće kao što je Beta slatka šargarepa.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika