Kristiania Lech

Kristiania će vam pružiti udoban zimski dom. Individualan. Privatan. Sa stilom. Jedinstveni šarm i stil su prepoznatljivi atributi Kristiania-e. Kristiania neguje filozofiju umetnosti života u prirodi, koju prenosi na goste. Austrijsko gostoprimstvo, besprekorna usluga i prijatna atmosfera su ovde podjednako važni.

206 Lechamarlberg06 Orig Lokacija

Nalazi se u Lech am Arlbergu. U neposrednoj blizini centra, 5 minuta hoda od ski liftova i staza, u podnožju Omeshorn-a, gde počinje šetnja koja vodi do živopisnog Zugertal-a, Kristiania iznenađuje svoje posetioce jedinstvenim pogledom na Lech i Alpe.

201 Home 05 Orig Smeštaj

29 spavaćih soba i suite-ova su jedinstveni sa svojim delikatnim, ali inovativnim elementima. Svaka soba je jedinstvena i pripada svojoj sopstvenoj kategoriji.
Sve spavaće sobe i suite-ovi imaju svoj prepoznatljiv, a istovremeno elegantan identitet. Pažljivo odabrana savremena umetnička dela i antikviteti postavljaju nove, ali izuzetne standarde kulture povezane sa tradicionalnim alpskim nasleđem.

199 Hi Huzrhks 51973806 In Room Spa Service Orig Usluga

Sauna i topli hidromasažni bazen čine kontrast ledu i snegu; Teretana Kristiania je na otvorenom; Staza za skijaško trčanje do slikovite doline Zugertal. Filozofija Kristiania-e se fokusira na aktivnosti na svežem vazduhu. Naši savetnici za putovanja će vam rado pomoći u planiranju vaših aktivnosti i uspostaviti kontakt sa stručnjacima, profesionalcima i trenerima.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do marta.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika