Chalet N

Chalet N u glamuroznom Oberlechu je ekskluzivna, luksuzna planinska kuća u srcu Alpa. Okružena fascinantnim planinama i pejzažom koji oduzima dah, ovaj impresivni Chalet dokazuje da luksuz nema granica. Provedite vreme u raskošno opremljenom spa i wellness centru, u privatnom bioskopu ili pored pucketave vatre na otvorenom. U elegantnom restoranu, vrhunski kuvari će vas očarati nesvakidašnjim kulinarskim užicima u kombinaciji sa najizvrsnijim vinima iz celog sveta.

chalet n Lokacija

Smešten u najlepšem delu Alpa, u oblasti oko Oberleha gde ima mnogo atrakcija koje mame posetioca da produži svoj boravak. Blizina tri aerodroma čini Chalet N lako dostupnim.

chalet n 2 Smeštaj

Šarmantni suite-ovi kombinuju posebne materijale regiona sa najsavremenijom opremom i tehnologijom. Čist, istinski šarm autentične alpske arhitekture i bezbroj pažljivo usklađenih detalja dizajna enterijera kombinuju se na tako jedinstven način da gosti, od trenutka kada uđu u Chalet, osećaju da će se provesti posebno.

chalet n 3 Usluga

Gosti Chalet N-a mogu se radovati svakom zamislivom stepenu udobnosti. One se kreću od vašeg ličnog batlera do korišćenja potpuno opremljene kancelarije.
Za goste koji žele da vide nešto na velikom platnu obezbeđen je moderan kućni bioskop. A topla skijašnica garantuje najbolje uslove za savršen početak sledećeg jutra.
Najbrži beg od surovosti svakodnevnog života nudi velikodušni spa i wellness centar Chalet N.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do marta.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika