Mooser Hotel

Okružen impresivnim planinskim pejzažom Arlberg-a, ovaj hotel u porodičnom vlasništvu nalazi se odmah iznad centra grada St. Anton. Kao jedan od retkih hotela ovde koji se nalazi na stazi, hotel Mooser nudi luksuzno iskustvo na zavidnoj poziciji na stazi.

6374_mooser-7_orig-1.jpg Lokacija

Uzdižući se znad rizorta Sent Anton, hotel Mooser nalazi se na 1.404 metra nadmorske visine. Ovaj planinski hotel okružen je pejzažima koji oduzimaju dah, gde će gosti pronaći vrhunsku udobnost u svakom detalju sadržaja. Kombinujući najbolje od rustičnog tirolskog stila sa savremenim dizajnom, hotel Mooser stvara stilski doživljaj smeštaja u St. Antonu. Smešten na nekoliko koraka od ski staze (i kultnog Mooserwirt Apres Ski bara) i u neposrednoj blizini terminala žičare Galzig, hotel Mooser se nalazi na jednoj od najpoželjnijih lokacija za smeštaj u Sent Antonu.

6376_mooser-9_orig-3.jpg Smeštaj

Hotel Mooser nudi prelepe sobe i suite-ove koji daju svež i moderan doživljaj tipičnom rustičnom planinskom iskustvu. Drvo, kamen i drugi prirodni materijali se koriste za odraz lepote pejzaža. Dizajn i arhitektura ovog zadivljujućeg hotela potvrđuju izreku – manje je više. Sa samo sedam elegantno uređenih dvokrevetnih soba i deset ekskluzivnih suite-ova, ovaj hotel će zagarantovano ostaviti utisak i stvoriti uspomene kao ni jedne do sada.

6375_mooser-8_orig-1.jpg Usluga

Spa centar u hotelu Mooser je jedan od najboljih u rizortu. Otvoreni grejani, infinity bazen je pravi dragulj; ugrađen u stenu klisure sa zadivljujućim pogledom na drveće prekriveno snegom. Ostali spa sadržaji obuhvataju infracrvenu saunu, Finsku saunu, i parno kupatilo, kao i obučene terapeute za masažu koji su na raspolaganju kako bi se otklonili stresovi ili naprezanja. Restoran na poslednjem spratu pruža prekrasan pogled na St. Anton, prozori od poda do plafona uokviruju ove panoramske poglede, a drvo korišćeno u dekoru stvara savršeno iskustvo alpske trpeze. Otvoren za ručak i večeru, hotelski restoran služi ukusnu hranu, a nudi i odličan bar za aperitiv.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do marta.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika