Amankora Spa

Amankora ima pet loža povezanih sa prirodom, otkrivajući bogatstvo netaknute kulturne i biogenetske evolucije, duboko ukorenjene u spektakularnom himalajskom Kraljevstvu Butan. Spa sadržaji su dostupni u svim ložama Amankora. Spa Amankora obuhvata tradiciju fizičkog lečenja Butana i njegovu opsežnu farmakologiju, sve zasnovano na upotrebi prirodnog bilja.

4605_rs369-amankora-bumthang-courtyard-bonfire-day1_orig-1.jpg Lokacija

Amankora preporučuje gostima da lete iz Bangkoka, Delhija ili Singapura u Paro. Transferi za dolazak i odlazak nude se između međunarodnog aerodroma Paro i Amankora Paro/Amankora Thimphu, kao i između domaćeg aerodroma Bumthang i Amankore.

4608_rs382-amankora-paro-spa-hot-stone-bath1_orig-1.jpg Usluga

Uključujući tradicionalne butanske terapije zasnovane na bilju u svakom od spa menija, Amankora Spa produbljuje iskustvo gostiju i uvažavanje jedinstvenih prirodnih i kulturnih resursa Butana. Kroz miris, dodir, sluh, vid i ukus, Amankora Spa nastoji da probudi osećaj koji je u potpunosti butanski. Miris spa centra je kedrovina, koju Tibetanci koriste kao tamjan u hramu i koristi se u butanskim tradicionalnim medicinskim lekovima za respiratorna, kožna i artritisna stanja, kao i stimulans i relaksant za cirkulaciju.

4606_rs376-amankora-gangtey-spa-massage1_orig-1.jpg Tretmani

U Amankora Paro, sobe za relaksaciju i saunu imaju lokalno drvo i staklene zidove koji filtriraju svetlost okolne šume plavog bora. S obzirom na blizinu Kraljevske palate, Spa u Amankora Thimphu nudi tretmane koristeći lokalno bilje. Najpoznatiji tretman je masaža glave toplim uljem, zasnovana na drevnom sistemu isceljenja Ajurvede. Spa centar u Amankora Punakha nudi terapeutske masaže i tretmane lica. Tretman s potpisom Spa je holistički tretman lica, pogodan za muškarce i žene. Spa centar u Amankora Bumthangu nudi parne prostorije i specijalizovan je za prilagođene masaže uljima, uključujući i prepoznatljivi tretman refleksologije stopala.

Travel House savet

Obavezno unapred rezervišite ranu večernju sesiju u kupatilu od vrućeg kamena u Gangtey-u pre dolaska – postoji samo jedno. I iskustvo gledanja kako se noć približava dok se opuštate u prirodno zagrejanoj kadi u kamenoj kolibi usred polja krompira sa drvenim vratima koja otvaraju pogled na dolinu Phobjikha je nenadmašno.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika