COMO Shambhala Retreat

Uma by COMO, je intimni rizort sa 29 soba koje sadrži najekskluzivnije privatne vile u Butanu sa zavidnom lokacijom u dolini Paro. Otkrijte umirujući duh butanskog spa rizorta u COMO Shambhala Retreat-u koji nudi čitav niz holističkih tretmana inspirisanih Azijom, uključujući ajurvedu. Tretmani su takođe dostupni onima koji borave na drugim mestima u dolini Paro.

4198_comoshambhalacomoparo-6_orig-1.jpg Lokacija

Uma Paro se nalazi u blizini Paroa, gde postoje avio konekcije ka Bangkoku, Kalkuti, Daki, Delhiju i Katmanduu. Aerodrom Paro je udaljen 10 minuta vožnje od rizorta.

4197_comoshambhalacomoparo-5_orig-3.jpg Usluga

COMO Shambhala Retreat ima dva privatna butanska kupatila od vrućeg kamena, veliki zatvoreni bazen sa sunčalištem na otvorenom, parne sobe za muškarce i žene, teretanu i studio za jogu sa pogledom na dolinu Paro. Svaka od devet vila čak ima i svoj privatni terapijski apartman.

4200_comoshambhalacomoparo-8_orig-3.jpg Tretmani

COMO Shambhala se specijalizovala za praktično lečenje, kombinujući tradicionalne istočnjačke tehnike sa najsavremenijim napretkom u holističkoj zdravstvenoj zaštiti. Nude niz različitih modaliteta masaže, tretmane lica za obnavljajuću negu kože i autentične ajurvedske programe. Neke od terapija koriste COMO Shambhala proizvode, dok druge imaju koristi od specifičnih partnerstava sa brendovima istomišljenika.

Travel House savet

Joga i meditacija su centralne za butansku kulturu, a takođe i za wellness filozofiju u Uma Paro. Proverite veb lokaciju hotela za redovne nedelje treninga koje organizuju međunarodno priznati instruktori.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika