Four Seasons Grand-Hotel du Cap-Ferrat

Francuska rivijera je dom jednog od najpoznatijih svetskih letovališta: Four Seasons Grand-Hotel du Cap-Ferrat zauzima zavidno mesto između Nice i Monaka od 1908. Okružen je sa sedam hektara vrtova, dizajniranih od strane poznatog pejzažnog umetnika Jean Mus-a, i može se pohvaliti nekim od najboljih pogleda u regionu.

971_ghcf2_orig-1.jpg Lokacija

Smešten u beloj palati između Nice i Monaka, Grand-Hotel du Cap-Ferrat se nalazi usred 7 hektara bujno uređenih vrtova sa panoramskim pogledom na Mediteran. Belgijski kralj Leopold II je početkom dvadesetog veka izjavio da su veličanstveni pejzaži primorskih Alpa raj na zemlji. Okupan azurnim oreolom svetlosti, Cap-Ferrat ostaje blistav i fascinantan kutak raja kao što je bio i tada. Upravo ovde, u srcu raja divlje lepote sa pogledom na Mediteran, 1908. godine kompanija Hôtelière des Centres de Tourisme Automobile je odabrala da izgradi Grand-Hotel du Cap-Ferrat.

972_ghcf3_orig-1.jpg Smeštaj

Sve sobe su pažljivo uređene od strane dizajnera Pierre-Yves Rochon-a, sa elegantnim i modernim nameštajem u kome ćete se odmah osećati kao kod kuće. Bela posteljina i prirodna bež i bela svila nežno osvetljavaju prostoriju i ističu savršen pogled na okolinu i vrtove. Enterijer je elegantan i nenametljiv, sa krem-belim mermerom i povremenim dodirom jarke boje: luster od muranskog stakla, živopisna tapiserija… U Residence Wing-u su suite-ovi sa masivnim staklenim kliznim vratima koja se otvaraju ka terasi i privatnom bazenu.

975_ghcf6_orig-1.jpg Usluga

Elegantni spa centar površine 750 m² renomiranog dizajnera enterijera Pierre-Yves Rochon-a ima ekskluzivan asortiman prepoznatljivih tretmana za lice i telo prestižnih brendova Bellefontaine i Carita. Šef kuhinje sa Michelin zvezdom, Didier Aniès, nadgleda tri restorana hotela: „La Veranda“ celodnevni restoran, „Le Cap“ gastronomski restoran sa 1 Michelin zvezdicom i „Le Club Dauphin“ privatni klub na plaži sa olimpijskim bazenom i dnevnim obrocima na obali mora.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika