Hotel du Cap-Eden-Roc

Smešten na južnom delu Cap d'Antibes, Hotel du Cap-Eden-Roc pripada onim kultnim mestima u kojima se čini da je vreme stalo. Poslednjih sto godina, ovaj elegantni hotel je ugostio umetnike, pisce, evropsku elitu i aristokratiju.

1764_dcer2_orig-5.jpg Lokacija

Udaljen 20 minuta vožnje od aerodroma Nica i samo 15 minuta od Kana, Hotel du Cap-Eden-Roc je takođe dostupan morskim putem i ima sopstveno pristanište. Mnogi istorijski gradovi i naselja, kao što su Saint-Paul-de-Vence, Eze, Gourdon i Biot, su lako dostupni. Nica, Monako i druge popularne destinacije na francuskoj rivijeri udaljene su do sat vremena vožnje.

7058_du-cap-7_orig-3.jpg Smeštaj

Hotel du Cap-Eden-Roc je oduvek bio poznat po svojim luksuznim sobama, suite-ovima i vilama. Sobe i Junior Suite-ovi su dostupni u četiri stila (Traditional, Classic, Superior i Deluxe) sa izborom pogleda na park, na vrt sa ružama ili na more. Sjajni suite-ovi sa jednom spavaćom sobom predstavljeni su u tri različite konfiguracije, uključujući i jednu opciju sa privatnom terasom. Ekskluzivni Eden-Roc Suite, koji se nalazi na vrhu Eden-Roc paviljona, nudi izuzetan pogled na Mediteran sa velike privatne terase sa sopstvenim đakuzijem na otvorenom.

1762_dc5_orig-1.jpg Usluga

U srcu parka od 9 hektara, okruženi mirisom borova, otkrijte zagrejani bazen, pet teniskih terena, igralište za pétanque, Wellness & Fitness centar, brojne vodene aktivnosti ili namenski program aktivnosti tokom celog leta za mlađe goste u Kid’s Club-u. U sklopu hotela je niz uglednih restorana, barova i salona, kao i sopstvena prodavnica čokolade.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika