La Reserve Ramatuelle

Idealno lociran na samo nekoliko minuta od Sen Tropea, sa pogledom na Mediteran, La Réserve Ramatuelle se sastoji od 9 soba i 19 suite-ova koje je dizajnirao međunarodno poznati arhitekta Jean-Michel Wilmotte, kao i 12 vila koje potpisuje arhitekta Rémi Tessier.

4293_lares2_orig-1.jpg Lokacija

Na idealnoj lokaciji, u blizini veličanstvenog mesta Ramatuelle, samo 10 km od Sen Tropea i 2 km od plaža. Hotel je udaljen sat vremena vožnje od aerodroma u Tulonu i 90 minuta od Nice.

15696_lareserveramautelle3_orig-1.jpg Smeštaj

Vile sa bazenima u klasičnom provansalskom stilu su smeštene u ljupkim privatnim vrtovima. U unutrašnjosti, fokus je na prostoru i otvorenosti, omogućavajući mediteranskom suncu da izvede svoju zlatnu magiju. Sa enterijerom vrhunskih dizajnera, svaka vila ima svoj jedinstveni karakter. Neke od usluga su: dnevna dostava novina, Wi-Fi, kablovska TV, faks, DVD… Idealan odmor za ispunjenje svih vaših želja.

15697_restaurantlavoilefraisesablebretonfromageblancvanillesorbetrosepamplemousse_orig-3.jpg Usluga

La Réserve Ramatuelle Spa nudi izuzetan prostor sa 11 soba za tretmane, zatvorenim i otvorenim bazenima, parnim kupatilom, salom za fitnes, kao i Sredozemno more sa svim svojim pogodnostima. Kuvanje inspirisano Mediteranom uzdiže ukuse juga kroz visokokvalitetne sastojke, odabrane sa najvećom pažnjom. Kuvar Eric Canino, nekadašnji šef kuhinje u Greouk-les-Bains, a sada u La Reserve Ramatuelle, deli svoj ukusni koncept zdrave ishrane.

Travel House savet

Posetite svetionik na Cap Camarat-u, udaljen samo nekoliko minuta vožnje: drugi je po veličini u Francuskoj i po vedrom danu možete videti Korziku sa vrha.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika