Tiara Yaktsa

Veličanstveno smešten u brdima Théoule-sur-Mer, između glamuroznih džet-set gradova Kana i Sen Tropea, boutique hotel Tiara Yaktsa vam pruža boravak u opuštenom ambijentu u kombinaciji sa vrhunskim stilom.

14566_tiarayaktsa5starsmala1_orig-1.jpg Lokacija

Ušuškana na planini, ali veoma blizu svih živahnih mesta u Kanu i Sen Tropeu, Tiara Yaktsa se nalazi u divnom gradu Teul-sur-Mer. Do ovog neverovatnog mira i harmonije obično je potrebno manje od 25 minuta vožnje od aerodroma Kan-Mandelje, kao i nešto duža ruta od aerodroma u Nici. Samo 20 minuta vožnje od Kana, poznatog po svojoj večno elegantnoj i šik privlačnosti, vas deli od magičnog mediteranskog okruženja.

14563_tiara-yaktsa9_orig-1.jpg Smeštaj

Orijentalni i marokanski enterijeri 21 sobe i suite-a se savršeno uklapaju sa neverovatnim pogledom na Mediteransko more. Sve sobe su opremljene najnovijim savremenim sadržajima. Hotel Tiara Yaktsa oduševiće sve one koji traže izvanredno gostoprimstvo u elegantnoj, ali egzotičnoj atmosferi.

14564_tiara-yaktsa10_orig-1.jpg Usluga

Kombinujući najsvežije sastojke koje poseduje mediteranska obala, prožete začinskim ukusima udaljenih zemalja, iskustvo u restoranu koje je orkestrirao kuvar Gijom Anor odvešće vas do primamljivih ukusa. Dozvolite sebi da se nakon toga opustite u udobnom hotelskom spa centru i pronađite svoju omiljenu opciju za slobodno vreme od niza tretmana za negu tela ili jednu od personalizovanih masaža.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika