Hotel Barrière Le Majestic Cannes

Legendarni Majestic Barriere predstavlja oličenje Filmskog festivala u Kanu i popularan je kod poznatih ličnosti iz celog sveta. Idealno smešten na Bulevaru Croisette, okrenut ka moru i Palais des Festivals, ova palata je u potpunosti renovirana i preuređena.

8120_majestic-3_orig-1.jpg Lokacija

Savršeno lociran na Bulevaru La Croisette, svetski poznatom šetalištu u Kanu, okrenutom prema Sredozemnom moru i Palais des Festivals, hotel Majestic Barriere ima 249 soba, uključujući dva penthaus apartmana. Samo 3 minuta hoda od luksuznih butika i glavnih lokalnih atrakcija.

8126_majestic-9_orig-3.jpg Smeštaj

Majestic Barriere vas poziva u luksuzni univerzum, koji kombinuje tradiciju, modernost i prefinjenost. Hotel ima 350 soba i apartmana i dva penthausa u najnovijem krilu, od kojih je jedan od 650 kvadratnih metara sa sopstvenim privatnim bazenom i prekrasnim pogledom na ceo Kanski zaliv. Unutar Belle Époque palate, lobijem dominiraju dramatični stubovi u stilu Art Deco-a, dok nameštaj u boji šampanjca i elegantni antikviteti upotpunjuju unutrašnjost.

8125_majestic-8_orig-1.jpg Usluga

Gastronomija je jedan od užitaka koje hotel Majestic Barriere gaji sa strašću: od privatnog restorana na plaži do Fouquet’s Cannes-a, koji je u duhu velikih tradicionalnih francuskih taverni, do La Petite Maison de Nicole, čuvenog restorana Nice, gde možete probati najbolja jela mediteranske tradicije. Priuštite sebi luksuz zagrejanog bazena na otvorenom tokom cele godine i potpuno novu privatnu plažu sa ponudom raznih sportova na vodi, ili priuštite sebi oazu mira u Spa My Blend by Clarins od 450 m². U okviru hotela Majestic Barriere ćete takođe naći luksuzne butike koji se prostiru na površini od 2.000 m².

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do novembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika