Chateau Saint Martin & Spa

Smešten u srcu Azurne obale i okružen beskrajnim prirodnim lepotama, Chateau Saint-Martin & Spa ostaje mesto gde se istorija spojila sa savremenim načinom života. To je mesto gde se planina i more stapaju i formiraju spokoj koji je toliko nadahnjujući i ima takvu moć da očekivanja rastu sa svakom narednom posetom.

966_csm6_orig-1.jpg Lokacija

Château Saint-Martin & Spa krasi više od 30 hektara prostora u samom srcu Azurne obale. Smešten u Vensu, ovaj hotel sa 5 zvezdica je udaljen 30 minuta vožnje od aerodroma Nica i samo nekoliko minuta od Saint-Paul-de-Vence. Popularne destinacije na francuskoj rivijeri su lako dostupne, uključujući Nicu, Kan, Monako, Gras i Antib. Chateau je takođe idealno lociran za istraživanje srednjovekovnih gradova Eze, Gurdon i Biot. Smeštene usred blagih obronaka i zelenila, daleko od glavnih zgrada, šest sjajnih vila su utočište privatnosti i udobnosti.

19123_chateausaintmartinspaonebedroomsuite22jpg_orig-1.jpg Smeštaj

Član grupacije Relais & Châteaux od 1970. godine, Chateau Saint-Martin & Spa je oličenje šarma i vanvremenske elegancije. Prelepo uređene sobe, suite-ovi i vile pružaju panoramski pogled na Francusku rivijeru i živopisni krajolik, dok besprekorno gostoprimstvo osigurava boravak koji se pamti. Izvanredan suite sa jednom spavaćom sobom, nedavno otvoren, nudi prostranost i veliku privatnu terasu sa pogledom na obalu. Sa inspirativnim pogledom na veličanstveni krajolik, kao i na azurni Mediteran, svaka vila nudi prefinjeni ambijent i vrhunsko gostoprimstvo.

19122_chateaustmartinframboise_orig-1.jpg Usluga

Spa centar sa prepoznatljivim tretmanima La Prairie & Bamford poziva svoje goste da otkriju niz ekskluzivnih proizvoda i jedinstvenih tretmana, dok uživaju u revitalizirajućem iskustvu. Chateau Saint-Martin & Spa je poznat i slavan po gastronomskoj izvrsnosti. Njegovi restorani, uključujući Le Saint-Martin, predstavljaju razne delikatne ukuse i nezaboravni ambijent. Barovi i saloni Chateau-a pružaju prefinjeno iskustvo, nudeći retke konjake, vrhunske čajeve i prepoznatljive koktele.

Travel House savet

Iskusite degustaciju vina za parove, uz asistenciju i preporuku hotelskog somelijera.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika