Cap d'Antibes Beach Hotel

Ekskluzivni Cap d'Antibes Beach Hotel je pravi dragulj savremene arhitekture i avangardnog dekora na finoj peščanoj plaži u prestižnom gradu Cap d'Antibes, između Nice i Kana.

14393_capdantibesbeachhotel16_orig-1.jpg Lokacija

Cap d’Antibes Beach Hotel je udaljen 3,2 km od centra Antiba, poznatog po lepoti starog grada i 25 minuta vožnje od aerodroma Nica. Smešten između 2 luke na netaknutoj plaži Les Pêcheurs koja nudi mirne, prozirne vode. Ovaj savremeni, luksuzni hotel udaljen je 15 minuta hoda od botaničkog vrta Villa Thuret i 3 km od Pikasovog muzeja.

capdantibes Smeštaj

Uživajte u savremenom ambijentu u udobnom i elegantnom hotelu Cap d’Antibes Beach. Sybille de Margerie je kreirala originalni izgled ovog boutique hotela, dodajući detalje inspirisane morskim svetom. 2016. hotel je proširen sa 8 novih suite-ova i soba koje su dizajnirali Sarich & Goujon, dizajneri enterijera iz Nice. Sve sobe imaju privatnu terasu ili sopstveni vrt.

14385_capdantibesbeachhotel8_orig-3.jpg Usluga

Dragulj hotela Cap d’Antibes Beach je restoran Les Pecheurs koji ima 1 Michelin zvezdicu i služi najbolju domaću kuhinju pod šefom kuhinje Nikolasom Rondelijem. Očekujte pravu kulinarsku virtuoznost i spoj francuske gastronomske tradicije i autentičnog mediteranskog repertoara. Poseban prostor za opuštanje vas čeka u delu hotela koji se zove Summer Beach Wellness. Bazen sa pogledom na more ima vodopad i nekoliko hidromasažnih mlaznica. Privatna peščana plaža vas poziva da se opustite u magičnom okruženju sa zadivljujućim pogledom na ostrva Lerins i planine Esterel.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika