Vila Clarisse

Ova prostrana vila je pravi dragulj na Francuskoj rivijeri. Smeštena na samo nekoliko kilometara od plaže, njen moderan dizajn savršeno se uklapa u veliku borovu šumu.

7415_la-clare-house-by-steph-peyriguer-photographer10_orig-1.jpg Lokacija

Vila Clarisse se nalazi u srcu vinograda Bandol. Vila je okružena prelepom prirodom sa neverovatnim pogledom na litice Cadière-a i udaljena je samo nekoliko minuta od starog gradića Cadière.

7434_la-clare-house-by-steph-peyriguer-photographer25_orig-1.jpg Smeštaj

Prizemlje je veoma prostrano sa skoro 200 kvadratnih metara dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom. U ovom delu vile nalazi se i Master Suite sa kupatilom i bazenom. Dupleks spavaća soba sa sopstvenim hidromasažnim tušem, kao i samostalni studio sa dvokrevetnom spavaćom sobom i tuš kabinom koji se takođe nalazi u prizemlju. Tri spavaće sobe se nalaze na prvom spratu sa zajedničkim dnevnim prostorom sa kaminom. Posebnost ovog sprata je terasa od 160 kvadratnih metara.

7423_la-clare-house-by-steph-peyriguer-photographer33_orig-1.jpg Usluga

Veliki otvoreni bazen se harmonično uklapa sa maslinjacima, smokvama i palmama i zajedno predstavljaju savršenu letnju vilu. Sala za masažu i zatvoreni grejani bazen učiniće vaš boravak u vili pravim opuštajućim iskustvom. Vila je kompletno opremljena sa klima uređajem, kućnim bioskopom i TV-om u svakoj spavaćoj sobi. Roštilj sa velikom otvorenom trpezarijom je savršen za porodicu i prijatelje.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika