Hotel de Paris Saint-Tropez

Smešten u centru, na trgu Gendarmerie, Hotel de Paris-Saint Tropez vas poziva na uživanje, prefinjenost i luksuz. Sa raskošnim sobama i suite-ovima, bazenom sa staklenim dnom, nekoliko restorana - uključujući Suffren Café koji nosi obeležja genija Žorža Blana - i hedonističkom Clarins Spa, vaš odmor ovde može biti samo jedinstven.

1753_dpst8_orig-1.jpg Lokacija

Smešten u centru Sen Tropea, na trgu Gendarmerie, Hotel de Paris-Saint Tropez vas poziva na uživanje, prefinjenost i luksuz.

1751_dpst6_orig-1.jpg Smeštaj

Sibil de Maržeri je izabrala da se igra sa dizajnom iz šezdesetih i sedamdesetih u sobama i suite-ovima, sa širokim prugama ponekad živih boja, eksplozijama cveća i velikim pletenim stolicama, sa nameštajem poznatih dizajnera, od Florence Knoll-a do Vladimira Kagana, oživljavajući duh tih čuvenih decenija.

1754_dpst9_orig-1.jpg Usluga

Najaktivniji gosti će ceniti izbor opreme koja je dostupna u fitnes sali na 2. spratu. Postavljen na krovu hotela, otvoreni bazen ima providno dno koje propušta sunčevu svetlost. Sa opcijama u rasponu od kafea Suffren za gastronomsko iskustvo, do Patio u kojem možete uživati u laganoj i ukusnoj užini, sve je prilagođeno vašim željama.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika