Hotel Sezz Saint-Tropez

U srcu Francuske rivijere, Shahe Kalaidjian i Christophe Pillet su napravili prelepi boutique hotel Sezz, izgrađen od svetlosti i vazduha.

8583_mala-hotel-sezz-st-tropez_orig-1.jpg Lokacija

Na samo 3 kilometra od Sen Tropea, na putu Salins, hotel Sezz je dizajnerski boutique-hotel smešten u raskošnom parku. Hotel Sezz je udaljen samo 800 metara od Place des Lices, u bizini plaže Canebiers Salins. Na maloj udaljenosti od hiperaktivnog Sen Tropea, Sezz je prava čaura i utočište mira i spokoja.

8579_hotelsezzsainttropez5_orig-3.jpg Smeštaj

Svaka od soba, suite-ova i vila jedinstveni su izraz sveobuhvatne estetske teme hotela Sezz. Ekstravagantni tepisi i posteljine, kao i crveno osvetljenje naglašavaju paletu lokalnih materijala. Hotel izgleda kao da je izgrađen od svetlosti i vazduha – možete da osetite miris slane vode i topli povetarac iz svojih kreveta.

8584_hotelsezzsainttropez-8-mala_orig-1.jpg Usluga

Napravljen od materijala iz Provanse, Spa je pozivnica za opuštanje, a Dom Perignon Bar, pored bazena, je šik i elegantan prostor za uživanje koji je posobno atraktivan u večernjim časovima. U restoranu Colette, koji je kreirao poznati kuvar sa Michelin zvezdicom, Pjer Ganjer, možete uživati u odličnoj mediteranskoj kuhinji usred maslina i palmi.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika