Althoff Villa Belrose

Zamislite odelo skrojeno po meri, koje vam savršeno pristaje. Bez dodatnog zamišljanja, Althoff Villa Belrose se ponosi svojom uslugom napravljenom po meri koja će vam savršeno odgovarati!

14250 Villa Belrose1 Orig Lokacija

Hotel Villa Belrose se prostire na 9.000 kvadratnih metara šumovitog parka sa pogledom na zaliv Sen Trope. Udaljen je samo 8 km od mitske, legendarne, izuzetne prirodne lepote koju nudi plaža Pampelon. Najbliži aerodrom je Tulon, koji se nalazi na oko 40 minuta vožnje od Vile Belrose, a 5 minuta vožnje vam je potrebno od hotela do vreve i glamura koji ulice Sen Tropea s pravom poseduju. Kako god da odlučite da provedete svoje vreme, uživajući u pogledu na zaliv i obalu Francuske rivijere ili zujanje kroz grad, nećete požaliti.

14269 Villa Belrose20 Orig (1) Smeštaj

Na prvi pogled, ovaj miran i elegantan spokoj borove šume i uređenih vrtova izgleda kao vila iz Firence. Hotel Villa Belrose ima 40 soba i apartmana koji kombinuju mediteranski i provincijski stil, a svaka je novo uređena savremenim, ali tradicionalnim nameštajem. Uživajte u trenucima mira na balkonu sa panoramskim pogledom na zaliv ili baštu. Privatni batler će se pažljivo brinuti o vama, pa samo dozvolite sebi da se opustite i uživate na najbolji mogući način.

14257 Villa Belrose8 Orig Usluga

Althoff Villa Belrose se ponosi svojom uslugom, koju upotpunjuje restoran sa Michelin zvezdicom. Glavni kuvar Pietro Volonte i glavni somelijer Arthur Chabidon, savršeni su spoj za stvaranje nezaboravnog iskustva koje vinska karta „Le Belrose“, kao jedna od najvećih u regionu, može da ponudi. Na raspolaganju su vam mnoge staze za šetnju i trčanje oko hotela, kao i prelep spa centar i teretana.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika