Hotel Arts Barcelona

Mirno utočište, kulturno središte, prostor za sastanke i fina restoranska destinacija spojeni su u jedno. Ovaj luksuzni hotel je znamenitost na šetalištu Barceloneta: 44 sprata od plavog stakla i čelika koji se uzdižu visoko iznad obale mora.

1564_ab1_orig-1.jpg Lokacija

Dizajniran od strane poznatog arhitekte Bruce Graham-a iz kompanije Skidmore, Owings & Merrill, hotel Arts je deo nedavne kulturne renesanse Barselone, a moderan je kao i sam grad. Hotel se nalazi na obali mora, a u blizini je mnoštvo autentičnih barova, kafića i lokalnih restorana sa morskim plodovima. Hotel je udaljen kratkom šetnjom od istorijskog centra grada i samo 20 minuta vožnje automobilom od aerodroma u Barseloni.

1568_ab5_orig-1.jpg Smeštaj

Otkrijte moderan luksuz u svakom od prostranih hotelskih suite-ova i soba, gde su 24-časovna personalizovana usluga i ekskluzivni sadržaji dostupni svakom gostu. Birajte između 483 prostrane sobe, uključujući 28 luksuznih apartmana i 59 elegantnih hotelskih suite-ova za zaista ugodan odmor. Za goste koji traže jedinstvenije iskustvo, The Club Level pruža gostima panoramski pogled na grad ili Mediteran, uz dodatak posvećenog konsijerža koji će vam pomoći u posebnim zahtevima. Club Lounge, koji se nalazi na 33. spratu, još više ugađa gostima izvrsnim prezentacijama hrane i pića koje će sigurno privući svakog.

7221_arts-barcelona-1_orig-1.jpg Usluga

Oaza mira, hotelski spa centar koju vodi svetski poznata kompanija Six Senses zauzima 42. i 43. sprat hotela. Uživajte u kozmetičkom tretmanu ili opuštajućoj masaži dok ispijate piće i gledate na more i gradski pejzaž daleko ispod vas. Kulinarstvo u Barseloni je uvek poseban događaj – i ovde, u restoranima hotela Arts, možete iskusiti najbolje od gastronomske kulture grada. Postoji šest restorana i barova koje možete izabrati i koji služe sve, od laganih, neformalnih obroka, do izuzetne katalonske kuhinje.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika