Mandarin Oriental Barcelona

Mandarin Oriental Barcelona ima odličnu adresu na čuvenom Passeig de Gràcia, u blizini Gaudijeve Casa Batlló sa svojom fantastičnom fasadom. Hotel se nalazi u elegantnoj zgradi iz sredine 20. veka, koju je kreirala španska dizajnerka Patricia Urquiola sa veoma stilizovanim savremenim enterijerom. Spajanje visokog stila sa klasičnim luksuzom, Mandarin Oriental Barcelona uživa u zadivljujućem okruženju u srcu grada. Sa savremenim enterijerima, izborom privlačnog unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora, izvrsnim restoranima i jednim od najboljih spa centara u katalonskoj prestonici, pruža izvanredno hotelsko iskustvo.

788_mob1_orig-1.jpg Lokacija

Smešten na centralnoj lokaciji na prestižnom Passeig de Gràcia, Mandarin Oriental Barcelona je savršeno lociran za sve glavne gradske atrakcije. Hotel je okružen najboljim gradskim prodavnicama, restoranima i kulturnim objektima, nekoliko minuta udaljen od Gaudijeve čuvene Casa Batllo, na pešačkoj udaljenosti od Las Ramblas, La Sagrada Familia i Gothic Quarter i blizu poslovnog okruga.

790_mob3_orig-1.jpg Smeštaj

Ovde ćete naći jedan od najekskluzivnijih smeštaja u Barseloni. Enterijer je dizajniran od strane jedne od vodećih španskih dizajnerki, Patricia Urquiola; rezultat je moderni dizajn koji uključuju suptilne refleksije orijentalnog nasleđa. Pogled se pruža ili na najelegantniji bulevar Barselone, Paseig de Gràcia, ili na uređenu unutrašnju baštu hotela. Brojne sobe imaju balkon ili terasu.

795_mob8_orig-1.jpg Usluga

Spa centar nudi okruženje holističkog iskustva u savremenom okruženju. Na mirnoj lokaciji u podnožju hotela, spa centar je mesto u kome možete da izbalansirate potrebe svog tela, uma i duše. Možete probati ukusna jela i pića u besprekorno dizajniranom okruženju. Katalonska kuhinja sa Michelin zvezdicom u Moments-u. U restoranu Blanc Brasserie & Gastrobar tokom celog dana se služi hrana sa mediteranskim uticajem, dok je opuštena večera na otvorenom dostupna u Mimosa Garden-u, a kokteli i tapasi u Banker’s baru i neverovatan pogled i lagani zalogaji u Terrat-u.

Travel House savet

Opustite se pored bazena u Terrat-u, modernom mestu na krovu hotela, gde možete uživati u grickalicama i senzacionalnom pogledu na grad.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika