Casa Fuster 5*

Smešten u srcu Barselone, Hotel Casa Fuster je jedna od najpoznatijih modernističkih zgrada u gradu, izgrađena 1911. godine i restaurirana i pretvorena u luksuzni hotel 2004.

Fachada 03 Lokacija

Hotel Casa Fuster je smešten u srcu grada, na Passeig de Gracia, glavnoj aveniji Barselone, u kojoj se nalaze luksuzni šoping i kulturni objekti kao što su Gaudijeve zgrade. Udaljen je 25 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Barcelona.

Casa Fuste Homeslide01 Smeštaj

Hotel Casa Fuster nudi smeštaj u 105 soba uređenih u toplim i prirodnim tonovima. Veliki prozori omogućavaju prirodnom svetlu da preplavi sobe, a sve su ukrašene materijalima najvišeg kvaliteta kao što je drvo trešnje. Njegov ekskluzivni dizajnerski nameštaj prati tradicionalne smernice modernističkog stila i kombinovan je sa savremenim dizajnerskim predmetima.

Casa Fuste Homeslide03 Usluga

Hotel Casa Fuster vam nudi nekoliko izbora gde se hrana, kultura i zabava spajaju da bi se stvorilo jedinstveno iskustvo. Njegova odlična i jedinstvena arhitektura stvara atmosferu idealnu za sve vrste događaja i proslava. Možete uživati u kafeu Vienes, Jazz Club-u, Mirador terasi ili restoranu Aleia koji je nagrađen Mišelinovim zvezdicama.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika