El Palace Barcelona 5*

El Palace Barcelona, prethodno poznat kao Hotel Ritz Barcelona i član grupacije Leading Hotels of the World, predstavlja neodoljivu mešavinu raskoši, istorije i glamura, smešten u samom srcu Katalonske prestonice.

Vistas Rooftop Garden.thigh Lokacija

El Palace Barcelona je smešten u samom srcu grada, na čuvenoj aveniji Gran Via de les Corts Catalanes. Ovaj luksuzni hotel se nalazi na svega nekoliko minuta hoda od nekih od najznačajnijih turističkih atrakcija Barselone, kao što su Paseo de Gracia, Casa Batlló i La Pedrera. Aerodrom Barselona – El Prat udaljen je oko 20 km od hotela.

Carlos Ruiz Zafon 2 Hotel El Palace Bracelona.thigh Smeštaj

Svaka soba hotela El Palace Barcelona odiše luksuzom, elegancijom i udobnošću. Sve sobe su klimatizovane i opremljene modernim sadržajima, uključujući TV sa satelitskim kanalima, minibar i besplatan Wi-Fi. U hotelu se nalazi 120 soba i suite-ova, od kojih svaki ima jedinstveni dekor i stil.

Gran Hall Hotel El Palace Barcelona 2022 Bar.thigh Usluga

El Palace Barcelona je poznat po vrhunskoj usluzi i brojnim pogodnostima koje nudi svojim gostima. U sklopu hotela nalazi se nekoliko restorana koji služe tradicionalnu špansku i internacionalnu kuhinju, kao i bar sa živom muzikom. Hotel takođe ima spa centar, teretanu i bazen na krovu sa panoramskim pogledom na grad. Za poslovne goste, na raspolaganju je poslovni centar i nekoliko konferencijskih sala.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

Savet eksperta

Ako želite da uživate u najboljem pogledu na grad, preporučujemo da posetite hotelsku terasu na krovu i uživate u piću dok posmatrate zalazak sunca nad prelepom Barselonom. Takođe, ne propustite priliku da posetite hotelsku Muzejsku galeriju gde možete videti neke od najvrednijih umetničkih dela iz privatne kolekcije hotela.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika