Majestic Hotel & Spa Barcelona 5*

Majestic Hotel & Spa Barcelona je simbol hotela sa pet zvezdica još od 1918. godine. Smešten na ekskluzivnoj ulici Paseo de Gracia, nudi idealno okruženje i elegantna i tradicionalna iskustava. Uživajte u romantičnoj večeri u jednom od hotelskih barova i restorana ili se prepustite opuštanju u Majestic Spa.

My Project (21) Lokacija

Majestic Hotel & Spa Barcelona je simbol hotela sa pet zvezdica od 1918. godine. Smešten na ekskluzivnoj ulici Paseo de Gracia, nudi bezvremensko okruženje koje je idealno za posetu obližnjim Gaudijevim zgradama i najprestižnijim modnim buticima, kao i lak pristup finansijskim i poslovnim četvrtima Barselone.

Habitacion Terraza Vistas Majestic Royal Penthouse Barcelona Paseo De Gracia Smeštaj

271 soba hotela Majestic & Spa Barcelona, koje je dekorisao dizajner enterijera Antonio Obrador, pruža okruženje diskretnog luksuza i sofisticiranosti. Sa veoma pažljivo dizajniranom estetikom, i zahvaljujući prijatnoj mešavini toplih toniranih tekstura i tkanina, sobe, suite-ovi i penthausi nude opuštenu atmosferu gostima, klasičan i bezvremenski stil koji ih okružuje udobnošću i ekskluzivnošću.

My Project (22) Usluga

Možete se opustiti u hotelskom spa centru koji je u potpunosti renoviran 2022. godine i pruža najsavremeniju opremu i tretmane. Hotel nudi nekoliko opcija za uživanje u gastronomskim iskustvima, kao što su restoran SOLC koji nudi specijalitete sa svežim i lokalnim sastojcima, a 2018. godine je dobio nagradu za najbolji hotelski doručak u Evropi. El Bar del Majestic ima intimnu i mirnu atmosferu, dok je La Dolce Vitae spektakularna terasa na krovu hotela odakle možete videti sve znamenitosti Barselone i uživati u muzici svake večeri u toku leta.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika