Mercer Barcelona 5*

U samom srcu srednjovekovne četvrti El Gotico, smešten je hotel Mercer Barcelona, elegantan i raskošan hotel koji kombinuje istorijski šarm sa modernim stilom.

Mercer 3 Lokacija

Mercer Barcelona se nalazi u srcu srednjovekovne četvrti El Gotico, na samo nekoliko koraka od katedrale i drugih znamenitosti kao što su Placa Sant Jaume i Las Ramblas. Aerodrom El Prat je udaljen oko 16 km.

Mercer 6 Smeštaj

Sobe i suite-ovi hotela Mercer Barcelona spajaju moderan dizajn i originalne elemente iz 18. veka, kao što su zidovi od kamenih blokova, drvene grede i delovi originalnih fresaka. Svaka soba sadrži modernu opremu i udoban nameštaj. Kupatila su opremljena luksuznim priborom za ličnu higijenu, bade-mantilima i papučama.

Mercer 8 Usluga

Mercer Barcelona nudi gostima širok spektar usluga i sadržaja: 24-časovni room service, besplatan bežični internet, besplatne novine, poslovni kutak, privatne prostore za male događaje i sastanke, i divno zastakljeno unutrašnje dvorište u kojem drveće pomorandže zauzima centralno mesto. U restoranu Mercer sa pogledom na dvorište Orange Tree možete uživati u tradicionalnoj mediteranskoj kuhinji i izboru vina. Gastrobar Le Bouchon je veseli bistro koji spaja tradicionalne tapase i lokalne specijalitete. U međuvremenu, koktel bar Mercer se ističe po spektakularnom izboru ručno rađenih koktela. Osim toga, na krovu hotela naći ćete prekrasnu Mercer terasu sa pogledom na krovove Gotičke četvrti i mali i očaravajući otvoreni bazen.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

Savet eksperta

Kao gost hotela Mercer Barcelona, ne propustite priliku da istražite El Gotico – najstariju četvrt u Barseloni koja je prepuna fascinantnih znamenitosti. Takođe, preporučujemo da probate neka od jela u restoranu Mercer, koji je poznat po svom vrhunskom kvalitetu hrane i pića.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika