Ohla Barcelona 5*

Ohla Barcelona je moderni i luksuzni hotel smešten u samom srcu grada, koji nudi savršenu kombinaciju arhitekture, stila i usluge.

Image 20 7 18 At 12.41 Lokacija

Ohla Barcelona se nalazi u samom srcu grada, u popularnoj četvrti Gothic, na samo 10 minuta hoda od katedrale La Sagrada Familia. Aerodrom Barcelona-El Prat je udaljen oko 30 minuta vožnje taksijem ili javnim prevozom. Hotel se nalazi u blizini brojnih atrakcija, uključujući Paseo de Gracia, glavnu ulicu sa buticima i restoranima, i Plaça Catalunya, centralni trg grada.

4555022 Essential 6 Smeštaj

Ohla Barcelona nudi luksuzno opremljene sobe i suite-ove, koji se odlikuju modernim dizajnom i visokokvalitetnim sadržajima. Sve sobe imaju king size krevete, klima-uređaj, minibar i besplatni Wi-Fi. Suite-ovi takođe imaju kuhinju i dnevni boravak, a neki od njih imaju i terasu s pogledom na grad. U hotelu je dostupan room service 24 sata dnevno.

 

Pic Ohla Hotel Barcelona 5 Usluga

Ohla Barcelona ima nekoliko restorana i barova, uključujući Restoran Caelis, koji je nagrađen Michelinovom zvezdicom i nudi modernu kuhinju temeljenu na tradicionalnim katalonskim receptima. Tu je i restoran Ohla Experience, koji služi jela inspirisana mediteranskom kuhinjom, kao i Cocktail Bar s prekrasnim pogledom na grad. Hotel ima i maleni bazen na krovu, kao i teretanu koja je opremljena najsavremenijom opremom.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

Savet eksperta

Ako tražite nešto posebno, preporučujemo da posetite nekoliko odličnih muzeja koji se nalaze u blizini hotela, poput Museu Picasso i Museu d’Història de Barcelona. Takođe, predlažemo da istražite Barseloninu bogatu gastronomsku scenu i probate neka od lokalnih jela, poput paelje i tapasa.

 

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika